Cât de jos poţi coborî?

Ca demnitate, zic.

Ora de Dolj, (ziarul online din grupul Ora de Ştiri, lansat după Ora de Timiş, aparent sub tutela Blogatului), relatează şi ei ştirea cu cei 14 oameni morţi în Ungaria într-un microbuz, odihnească-se-n pace.

Ora de Dolj, însă, are un update: şoferul TIR-ului care a provocat accidentul lucrează la o firmă. Firma aia are un patron. Patronul ăla E FANUL BIANCĂI DRĂGUŞAN.

Adică, într-o societate care devorează scandaluri, cancan şi mizerii irelevante, nu poţi nici măcar să găseşti ceva căcat în trecutul şoferului, al patronului, al oricui, şi dai ca ŞTIRE faptul că şeful şoferului e FANUL cuiva? Există măcar o fărâmă de relevanţă, deductibilă chiar şi printr-un proces absurd, care să justifice mizeria asta? Ce urmează? “Soţiei lui Şerban Huidu îi place Madonna”? “Copiii lui Steve Jobs nu consumă lactate pentru că le provoacă gaze”?

Falimentaţi, mă!

8 thoughts on “Cât de jos poţi coborî?

 1. “Mi se întâmplă des să vină oameni şi să-mi ceară să fac poze cu ei, dar de acum voi fi mai atentă.”
  LOL.
  “Facem poza, dar nu ai de gand sa faci accidente tragice in Ungaria soldate cu 14 morţi, nu? Promiţi? Stai să-mi aranjez sutienul şi apoi facem poza!”

 2. Nu știu în ce fel ar putea fi asta o circumstanță atenuantă, dar se pare că ăia de la ora de dolj citează o „știre” din Libertatea. De fapt, dacă mă gândesc mai bine, cred că asta e o circumstanță agravantă…

 3. bloggin 101: daca nu-ti place de un website nu-i dai link. scrii url, sigur, dar fara elementul a href.

  masinile de cautare nu disting intre motivele pentru care dai tu link, asa ca in fapt tu le cresti potenta celor de la Ora de Olt cu articolul asta.

 4. Mai e o chestie, cand se intampla o asa tragedie, la ce foloseste sa expui mizerii despre vinovat? Pe astia ce ii va impiedica sa vorbeasca la fel si despre victime?

 5. @Alina: foloseşte publicului, să poată zice “uite-l mă pe ăla, pe lângă că a omorât un om, îi mai şi plac manelele!”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.