Altfel de produse în teste pentru bloggeri

Mi-ar plăcea să ajungem la un punct în evoluţia încrederii în bloggeri în care companii şi firme mici, mari şi oriunde între, să ofere produse “alternative” în teste bloggerilor. Adică, pe lângă telefoane, televizoare, maşini şi alte astea, ar fi interesant de primit:

 • hârtie igienică – e un produs folosit de 100% din populaţie, calitatea lui fiind direct responsabilă pentru fericirea umană de zi cu zi, atât pentru fetiţe cât şi pentru băieţei.
 • bacon – fiind un cunoscător în domeniu, sunt unul dintre cei care chiar ar putea face o diferenţă pe piaţa cărnii din România. De exemplu, din testele pe care le-am realizat independent şi intensiv în ultimele luni, am concluzionat că bacon-ul de la C+C e gros, se lipeşte de tigaie, scuipă grăsime şi nu se face crocant, pe când cel luat de la Metro (sub brandul ARO, la jumătate de kil sau la kil) e absolut delicios şi se face ca nişte chipsuri. Lumea are nevoie şi de aşa ceva.
 • prezervative – chiar dacă pare greu de crezut, şi bloggerii fac sex. Nu cred că ar strica pe piaţa consumatorilor de sex din România nişte păreri pertinente, obiective, despre calitatea şi senzaţiile oferite de diferite prezervative.
 • câini şi pisici – câte două-trei luni, până încep să crească. Parcă văd, “bişonul meu frise primit în teste de la ZooPlanet3000 a venit cu o mică defecţiune (şchioapătă şi trage dreapta), însă mi s-a spus că acesta este dispozitiv preview, în formă beta, pentru teste, până la lansare acestea fiind rezolvate”.
 • copii de diferite vârste. Asta ca să ştii dacă faci sau înfiezi, să ştii de la ce vârstă să-i iei şi cu ce personalitate, ca să n-ai surprize apoi.
 • cauciucuri de iarnă, că e sezonul
 • vedete porno şi/sau invitaţi de la Happy Hour
 • pe Hruşcă

Voi ce credeţi că ar fi interesant să fie trimis bloggerilor în teste?

8 thoughts on “Altfel de produse în teste pentru bloggeri

 1. Merck & co. ar putea să ne trimită medicamentele lor noi şi netestate. Cred că ar fi super amuzant pentru cititori. M-aş băga, că asta întotdeauna se plăteşte bine.

  Also, subscriu la faza cu baconul. Cu menţiunea că mie-mi place atît super-prăjit, cum’ţ place ţie, cît şi neprăjit. Deloc. Ca proaspăt rupt de pe animal, da’ mai afumăcios.

 2. @Ovi: acolo unde nu-i cazul ca bloggerul sa-si ia un wok peste degete, ar putea trimite niste piariste-n proba, ca sa zicem asa ;)

  @Denisa: Chuck Norris e Hrusca approved! :)

 3. @Oana: bine de stiut:) La fel de bine de stiut ca si remarca mea cu “daca nu-ti iei un wok peste degete” (alias known as “nu esti single”) ;)

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.