18 thoughts on “De ce să nu parchezi pe trotuar în Timişoara

 1. Auzisem ceva de la un prieten dar nu l-am crezut :D. Se pare ca se poate… daca nu parchezi pe trotuar, atunci unde? Ca parcari nu prea sunt…

 2. @Bogdan: stai linistit, mi s-a întâmplat şi mie şi prima întrebare a fost “de ce doar mie? restul de ce n-au căcat galben la roată?”. Situaţia de faţă îmi place: tot ce a fost parcat aiurea a fost blocat, fără discriminări.

 3. Din cate stiu , Blaga e cu sens unic si nu sunt semne ca se blocheaza rotile . Ceva asemanator am patit in Slovacia ( fara semne , fara table , dar ne-au ridicat masina ca avea numar strain ) si ne-a costat vreo 90 de euroi s-o recuperam . Aci vad ca n-a fost discriminare . Dar tot naspa a fost . ‘ tule groapa-n cur !

 4. @tac’su: sens unic – perfect de acord, dar pietonii au si ei dreptul lor sa circule pe trotuar, nu crezi?
  @luci: multa lume zice asa, dar asta tine pana cand mergi sa platesti impozitul, si sa vezi atunci distractie cand vezi ce penalizari ai.

  Sunt de acord, totusi, ca ar fi nevoie de mult mai multe locuri de parcare in zona centrala (de exemplu o parcare supra-etajata in zona 700), ceea ce nu se va intampla decat daca reprezentantii locali nu s-ar mai bate atat intre ei pe criterii politice ci ar incerca sa faca mai multe impreuna.

 5. In Constanta imaginile de genul asta sunt frecvente, numai ca strazile au semne care anunta fie ca se ridica masinile, fie ca sunt blocate.
  Oricum nu sunt de acord cu sistemul asta. Mai de graba mi se pare corect sa se ridice masinile, decat sa fie blocate. Prin ridicarea lor macar se elibereaza trotuarul/strada.

 6. Nu e Blaga (dacă Blaga e aia cu librăria Esotera). Blaga e cu sens unic într-adevăr şi ce voia să zică tac-su lu’ sirb (:D) e că nu bate perspectiva pozei cu sensul de mers :))) Plus de asta pe Blaga, pe oricare din laturile străzii poţi să parchezi fain frumos şi extrem de lejer fără să fie nevoie să te urci pe trotuar. Acuma ce mă enervează e că nu-mi dau seama pe ce străduţă e, exact :D

 7. Sunt locuri de parcare destule în Timişoara, nu vă mai văitaţi atâta, că sunteţi nesimţiţi! Stau parcările cu plată goale şi toţi vă înghesuiţi pe trotuare şi prin parcările magazinelor mari…
  De exemplu: de ce mama naibii toţi care au treabă la Finanţe în 700 îşi lasă maşinile în parcarea de la Billa când, peste drum, în spatele Raiffeisen, e ditamai parcarea cu plată care e întotdeauna goală?

  Ce? Nu vă permiteţi să plătiţi? Atunci lăsaţi naibii fudulia… pardon, maşina, acasă şi circulaţi cu tramvaiul.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.