Dar din dar

Am auzit nu demult un banc:

– Moş Crăciun, cum de ajungi tu să duci cadouri în toată lumea, într-o singură noapte?
– E, e simplu, nu duc nimic copiilor săraci.

Pe cât de cinic, pe atât de adevărat. Ce să facem în privinţa asta? Păi, anul trecut, bloggerii timişoreni au fost la colindat la un centru de reabilitare din Timişoara. Anul ăsta, cu ajutorul Porsche Timişoara, OSUT şi al secţiei de Publicitate din cadrul FŞPFŞC a Universităţii de Vest, ştacheta este ridicată: în perioada 17-19 decembrie vom colinda aproximativ 180 de copii din şase orfelinate din şase oraşe: Arad, Oradea, Reşiţa, Caransebeş, Lugoj, Timişoara. În principiu, două orfelinate pe zi.

Ce puteţi face voi, cei din Timişoara: puteţi duce – până în data de 15 decembrie inclusiv, între orele 10 şi 14 – un mic cadou (haine, jucării, cărţi cu poveşti, dulciuri) la etajul I al Universităţii de Vest, pentru ca acesta să ajungă la copiii ăia la care Moşul ajunge mai greu. Dacă credeţi că nu ajungeţi, da’ tot vreţi să faceţi să fie bine, sunaţi-o pe Cristina la 0745.453.245.

5 thoughts on “Dar din dar

  1. Uf, abia astept sa le sortam. Deja am strans foarte multe cadouri care o sa bucure copiii de care scriai.
    Si fii fara grija, dc vii la UVT, eu si studentii mei te vom primi cum se cuvine, cu ceai fierbunte, biscuiti, zambete simpatice si colinde fara Ler;)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.