Top sirb.net pe 2010

Ca orice publicaţie care se respectă (hehe), astăzi avem o retrospectivă a articolelor publicate pe blogu-mi în anul care a trecut. Şi nu orice retrospectivă, ci chiar un top 10 al articolelor publicate în 2010, luate după numărul de vizualizări, însă cu condiţia ca nu mai mult din 25% dintre aceste vizualizări să fie venite din căutări Google, plus o medie supraponderată a comentariilor şi like-urilor* fiecărui articol în parte. Calculul l-am făcut prin magie, ştiinţă şi Google Analytics.

#10 – “Dacă n-avem loc de parcare, ne facem – un scurt set foto despre un Mercedes parcat cu neruşinare în mijlocul drumului, la propriu.

#9 – “Poveste de toamnă – O poveste de dragoste în imagini. O producţie originală sirb.net

#8 – “Hruşcălizează-ţi blogul! – câştigătărul titlului de “newest high entry”, e un articol care abia a împlinit două săptămâni, însă a circulat pe bloguri mai mult decât o ţigancă minoră prin lanurile de cucuruz.

#7 – “Un taxí numit surpriză – o poveste surprinzătoare despre un taximetrist care m-a avertizat că n-am io bani destui să-l fac pe el fericit şi despre gândurile mele ulterioare.

#6 – “De ce viaţa mea e bestială – încă o tentativă de a aduce puţin pozitivism în blogosfera românească; tentativă care a generat cel puţin 20 de articole vesele în blogosferă, fiind ulterior pierdută printre alte certuri, înjurături şi muiri online. C-aşa-i în penis.

#5 – “Bărbaţii vor rămâne bărbaţi – încă o poveste/pildă în imagini. Despre bărbaţi.

#4 – “Aproape. Atât de aproape. – Cronica luptei “internet vs. MTV”, soldată cu victoria pe hârtie a MTV-ului (“A câştigat Voltaj cu xxxxx voturi!”) şi cu adevărata victorie de partea internetului (Voltaj se pot lăuda că au câştigat la mustaţă în faţa lui DJ Boroş, MTV se poate lăuda că, dintre toate melodiile pe care le difuzează, DJ Boroş e aproape cea mai tare din ultimii 15 ani; în plus, DJ Boroş se va relansa, entuziasmat de succesul de acum o lună).

#3 – “Un nou record românesc consemnat în Guiness Book – judeţul cu cele mai multe televiziuni locale – o tentativă la satiră, legată de falsul citat al Ralucăi Turcan legat de TVR HD.

#2 – “Ce-i face fericiţi pe bărbaţi – o listă mult mai sinceră şi mai precisă decât cele pe care le fac revistele de profil deespre ce anume îi face pe bărbaţi fericiţi.

#1 – “Pachetul “Ajutor Gramatical” pentru PR şi jurnalişti – acum GRATIS! – indiscutabil, postarea anului 2010 ca trafic, like-uri, reacţii, RT-uri, plus că e singura cu link de la Zoso “răsturnătorul de servere”. Puţin amuzant, puţin sarcastic, e perfect. Cum îmi şade mie bine.

La anul şi la mulţi ani! În 2011, succesuri de zece ori mai mari!

*nu s-au numărat şi like-urile date de mine însumi propriilor mele articole, căci am înţeles că nu e bine şi risc mult făcând aşa ceva.

3 thoughts on “Top sirb.net pe 2010

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.