Specialişti, uniţi-mă!

Mno, deci sâmbăta trecută am participat la Startup Days cu proiectul Pocket City (nume provizoriu, vedem noi mai încolo cum i-a zice). Proiectul a plăcut şi a fost selectat să meargă mai departe, în faza de vot online.

Să vă explic ce e cu proiectul, în caz că vă e lene să daţi click pe el sau să citiţi un zid de text. Pe scurt:

– e vorba de o aplicaţie pentru smartphones cu GPS şi/sau AGPS
– aplicaţia va crea rute între puncte de interes (pentru început, din Timişoara), pe sistemul “cum ajung de aici (oriunde naiba aş fi) până la Mall, fată?”
– va fi awesome, pentru că eu.

Ei, faza următoare e să ajung cu ea la Văliug, unde o voi dezvolta împreună cu echipa-mi (care, cel puţin în teorie, e cam completă – mai rămâne să mă întâlnesc cu toţi, oficial, să ne facem fraţi de cruce strângându-ne mâna cu scuipat), după care să câştigăm o finanţare de 20.000 euro de la SeedMoney, cu care să ajungem departe. Iar prin “departe” mă refer la “să facem mulţi bani cu care să dezvoltăm alte aplicaţii mobile pentru care eu am idei grămadă, că sunt genial, doar că n-am resurse”.

Pentru asta trebuie să trec de faza obiectivă a concursului, anume votul online. De-aia vă rog: citiţi pe îndelete cum gândesc eu treaba, iar dacă vă place, faceţi un cont pe site şi votaţi aici Pocket City.

Hai, că nu vă cer bani din buzunar, vă rog doar să mă ajutaţi să muncesc :)

#plsRT, mulţam

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.