S-a decis!

După îndelungi dezbateri în Consiliul Înţelepţilor Sîrb Împreună Cu Prietenele Lor, s-a ajuns la un nume pentru cuţ!

Înainte să vă zic care e noul nume, mulţam tare tuturor pentru sugestiile de nume de la articolul precedent, mi-au plăcut foarte multe nume. În special, am stat să cugetăm asupra numelor Bobiţă, Lăbuş, Vulcan, Núñez (dacă ar fi fost după mine, ăsta ar fi fost numele), Rico şi numele pe care l-am primit după ce l-am botezat, dar ar fi avut şanse mari să intre în finală, Moacă. Pe lângă astea, am mai avut şi variantele in-house: Marţi, Tilică, Crăcănel, Scârţ, Mop, Igor, Puşkin, Burebista, Zamolxis, Scorilo şi Dragoş.

Propunerea salvatoare a venit, însă, de la Anca şi a fost acceptată în unanimitate cu braţele deschise de toţi cei şase stăpâni :)

Aşadar, pe cuţul nostru îl cheamă… Samurache! :D

Şi mai câteva poze:

[nggallery id=7]

15 thoughts on “S-a decis!

  1. Când ai câine mic, se vine “cu mâncarea”, ca la bebe? Sau stai, nici nu ştiu dacă prin Banat este obiceiul ăsta cu copiii mici :))

  2. cand am citit zilele trecute ca ti-ai lua in scaun si ai sta in fata vitrinei cu catelusi ore intregi, ma gandeam cum eu merg in malluri sa vizitez cainii mai ceva ca la shopping pipitele.
    Acum ca ai si un exponat vreau sa iti doresc sa te bucuri de el.

  3. am fost plecat ca iti spuneam eu: alicopter si ronica :) – asa i-am botezat pe cei doi caini luati o data cu hala in chirie :)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.