Minute

Dacă urăsc mai mult ceva decât oamenii care întârzie, sunt oamenii care întârzie “5 minute“.

Dacă urăsc ceva mai mult decât oamenii care întârzie “5 minute”, sunt aceia care îmi dau o estimare mai realistă, gen “în 10 minute sunt acolo”.

Dacă urăsc ceva mai mult decât oamenii care îmi dau o estimare mai realistă, gen “în 10 minute sunt acolo”, când eu aştept în stradă şi mă grăbesc, sunt aceia care îmi dau o estimare gen “10 minute” şi ajung după 35, deşi locuiesc la 7 minute distanţă.

Dacă urăsc ceva mai mult decât oamenii care îmi dau o estimare gen “10 minute” şi ajung după 35, deşi locuiesc la 7 minute distanţă, când eu aştept în stradă şi mă grăbesc, sunt aceia care fac aceeaşi treabă deşi nu sunt femei şi nu au întâlnire.

2 thoughts on “Minute

  1. si eu am prieteni care spun ca sunt in x loc si in 10 min ajung iar ei sunt in alta parte si ajung in 20 min, nu stiu de ce apeleaza la vorbe de genul asta ….

  2. In ultima vreme eu am avut grija sa-i instiintez politicos pe astia de-i stiu ca-s rabdatori cu vremea pe timpul meu, ca daca intarzie mai mult de 10 minute sa fie convinsi ca nu ma mai gasesc! Si merge!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.