Garaj Pink Freud, noua mea dragoste

Primul contact cu locul, efectiv, l-am avut acum vreo şase ani, pe vremea când eram mândrul elev al liceului J. L. Calderon. Practic, cam toată clasa a 12-a mi-am făcut-o acolo. Se chema “Binder”, pentru că aparţinea de garajul/service-ul auto de deasupra. Noi îi ziceam “la Gabi”, pentru că servea o tanti foarte prietenoasă, Gabi. Ora 9 dimineaţa mă găsea acolo, cu cafeluţa în pe masă şi cu ochii aţintiţi în televizor, cu colegii lângă mine.

După clasa a 12-a am cam uitat de locul ăla, amintindu-mi doar din când în când, fără însă a-mi satisface curiozitatea faţă de ce dracu’ s-a mai întâmplat cu el. Asta până acum două săptămâni, când am ajuns din nou acolo, cu ocazia celei de-a treia ediţii a Clubului de Joc. Iar apoi încă o dată, vineri.

Garaj Pink Freud e locul ăla în care am intrat şi din care n-am mai vrut să ies. E locul ăla unde, după concert, am petrecut cu Taraf de Haidouks, Goran Bregovic, Arctic Monkeys şi The Kooks. E locul ăla în care berea e ieftină, iar barmanii (care totodată sunt şi patronii, din câte am înţeles) sunt mai petrecăreţi chiar decât musafirii.

E noul meu loc preferat.

9 thoughts on “Garaj Pink Freud, noua mea dragoste

  1. @eAdi: tequilla n-am încercat, io am ţinut-o doar pe bere şi bomboane :)

    @Garaj: mă, io o să încerc să keep up the good work, da’ şi voi să faceţi la fel. Pe mine o să mă mai găzduiţi acolo :)

  2. imi place de tine ovi. e dragut sa vezi cum cineva se indragosteste de locuri gen scartz, manufactura iar acum pink freud. e dragut cum le descoperi si tu dupa mult timp de la deschidere. hai ca data viitoare poate ai si tu bafta si ajungi la o inaugurare. sper doar sa nu fi entuziasmat peste limita! sa cresti MAREE!

    1. Păi doar locul ăsta l-am descoperit după ceva vreme, în Scârţ am fost în primele două săptămâni, iar la Manufactura în seara deschiderii :)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.