De la deal la vale

Se zice că “what goes up must come down”, adică “ce se duce-n sus e musai să vină-n jos”, cum ar veni. E, aşa e şi cu viaţa mea despre care ziceam eu că e bestială. Pentru că orice minune ţine trei zile, astăzi nu e bestială. Azi e tristă, pentru că, în a treia zi de la adopţie, căţelul a murit. Am aflat la 5 minute după ce postasem clipul cu el mâncând, împreună cu câteva cuvinte în care-l lăudam de numa-numa. Am şi şters postarea aceea, ca să ştiţi de ce apare în reader, dar nu şi pe blog.

Nu ştim de ce, pentru că azi dimineaţă era vesel, neastâmpărat, de-abia aştepta să iasă afară la pipi. După-masă a fost găsit în culcuşul lui, pe pernuţă, ghemuit, fără suflare. Bănuim că a fost bolnav. Nu apucasem să-l ducem la veterinar. Era prea mic pentru vaccinuri. Pana mea, selecţie naturală, avea 11 fraţi, niciodată nu rezistă toţi la o naştere. Ghinionul nostru a fost, însă, că ne-am îndrăgostit de unul bolnav. Ăsta a fost, însă, norocul lui, căci şi-a petrecut ultimele trei zile la căldură, iubit şi răsfăţat cum n-a mai fost în scurta lui viaţă.

Şi nu e plăcut, e o lovitură mare de tot pentru optimismul meu din ultima vreme. Să bem o bere.

13 thoughts on “De la deal la vale

  1. La tine-mi place ca gasesti un motiv de-a bea o bere, in orice situatie! Numa’ cele bune, si condoleante (daca se spune asa ceva).

  2. Condoleante. Eu primisem pe reader clipul, il si trimisesem la gf, mare iubitoare de patrupede. Ii doresc o viata frumoasa in doggy heaven. Deschid si eu un Beck’s ptr el.

  3. Pfuu si ce dragalas era :| .. imi pare sincer rau .. cum zicea keyzer , deschid si eu un beck’s in cinstea lui si a ta bineinteles :o3

  4. Din pacate stiu prea bine cum este sa iti moara un cutu in casa. Pe mine m-a lasat si cu o “gaura” financiara destul de teapana pentru ca, desi nu a supravietuit, tot a trebuit sa platesc veterinarului banii pentru 2 operatii si vizitele zilnice pentru dezinfectat. Uneori, orice am dori noi, nu au zile. Pacat.

    Daca mai is niste frati disponibili, poate umpli locul lui cu alt suflet. Ar fi pacat sa nu aveti totusi un catel ;)

  5. Lasa frate ca-ti iei altul… stiu ca s-ar putea sa par superficial la faza asta… si desi pierderea unui animalut de care te-ai atasat este grea… el poate fi inlocuit, in comparatie cu persoanele.

    Da, sa mai bem o bere :)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.