“De ce viaţa mea e bestială”

Stăteam eu şi mă gândeam că viaţa mea e mişto tare. Şi simţeam nevoia să împărtăşesc, mai ales că blogosfera e suprasaturată de nervi şi lamentări. Hai să facem concurs. Preluaţi-o ca pe o leapşă, dacă vreţi. Facem concurs, dacă vreţi. Concurează toate posturile pe tema “de ce e viaţa mea absolut bestială”, iar câştigătorul e cel care are cea mai mişto viaţă. Câştigătorul primeşte aplauze, sincere felicitări şi invidie din partea celor a căror viaţă nu e mai puţin bestială. Încep io.

Deci, viaţa mea e absolut bestială pentru că sunt tânăr. În primul rând. Pentru că am o mândră cum nu mai există alta, şi pentru că mă iubeşte cum n-o mai poate face nimeni. Şi reciproc, să ne-nţelegem (şi, da, sunetul pe care-l auziţi acum e vocea comună a mii de femei oftând de dezamăgire). Apoi, pentru că am foarte multă lume pe care mă pot baza, în caz de nevoie. Şi în online, şi în offline. Pentru că fac parte din cel mai tare grup de bloggeri şi microbloggeri din ţară, anume cei din Timişoara. Pentru că am o chitară şi o gură şi pot face minuni cu ele. Pentru că am un job cel puţin decent plătit, cu colegi şi şefi mişto. Pentru că biciclesc bicicletă cu coş şi pedalez la Logan. Pentru că urmează să am un prieten nou, dar despre asta în episodul următor. Pentru că am pălărie nouă, o portocală nedesfăcută pe birou, 20 de lei în portofel şi 28 datorie la card. Şi, nu uitaţi, pentru că pitong :)

27 thoughts on ““De ce viaţa mea e bestială”

  1. Ha! Voiam si eu sa scriu un post asemanator! M-am saturat sa citesc articole in care oamenii se plang de diverse chestii.

    Viata mea e bestiala, pentru ca am sarit cu parasuta in weekend si de atunci ma gandesc numai la urmatoarea saritura :) Si pentru ca imi este zilnic greu sa aleg lucrurile faine pe care pot sa le fac. Intotdeauna am prea multe optiuni pentru prea putin timp.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.