Atmosferă de tren

E cald. Gagica doarme lângă mine, domnul din faţa mea bea bere la pet, fata de lângă el doarme pe masă, tanti din dreapta vorbesc într-una, undeva în spate-dreapta e un grup de tineri rebeli şi zgomotoşi, care râd într-una (wink wink?), iar în spate cineva se uită la UP cu volumul dat tare.

Interneţii mobili lasă de dorit, mi-e foame şi mi-e frică să dorm, din cauza persoanelor de etnie diferită care filează tot vagonul.

4 thoughts on “Atmosferă de tren

  1. De-asta e mai mişto să mergi cu trenul ziua. Ce-i drept, ai mari şanse să leşini din cauza căldurii (vara, gen), dar mai poţi arunca un ochi pe geam, iar de adormit nu se pune problema, că e lumea prea agitată. :D

  2. @Dora: vagoanele catre si dinspre Bucuresti au aer conditionat si daca nu e plin de oameni care sa incalzeasca atmosfera e suportabil de cald iar uneori chiar racoare.

    @Ovi: Hai ma, n-ai pus si tu un aviator la bilet (50 de lei, that is, adica 2 locuri la cuseta de sase) ca sa dormiti bine pe tren, daca n-aveti somn sa socializati cu alti calatori(prin vagoanele de dormit sau cuseta nu prea difera etniile) si in general sa aveti parte de “adevaratele” aventuri ale mersului cu trenul, gen http://www.visurat.ro/2010/04/13/nu-lasati-batranii-senili-neinsotiti/

  3. later edit:cand am spus “adevaratele” nu m-am referit la veridicitate ci la o categorie din multele intamplari din tren, gen intalniti alti melomani care merg la concert, intamplari care fac parte din lumea noastra nu din lumea lor, a celor care fileaza tot vagonul, de orice etnie/nationalitate ar fi ei.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.