Am câştigat o bicicletă roşie!

Zilele trecute aţi putut citi la mine trei articole (1, 2, 3) despre biciclete şi mersul pe ele. Cele trei articole, participante la concursul Bikewalk, m-au ajutat să câştig una dintre cele zece biciclete puse la bătaie. Lucrul ăsta mă bucură foarte tare din două motive:

1. Nu mă aşteptam să câştig. Nu ăsta a fost argumentul decisiv care m-a determinat să scriu cele trei articole, deşi, evident, a fost destul de puternic. Le-am scris pentru că sunt biciclist declarat (şi activ) şi susţin acest sport (şi mijloc de transport) prin orice mijloace găsesc de cuviinţă.

2. Pot să i-o fac cadou iubitei. Pentru că e criză şi momentan avem alte priorităţi financiare, ea nu şi-a cumpărat o bicicletă, aşadar nu putem pedala împreună, deşi eu pedalez aproape zilnic. A venit la fix: o bicicletă de oraş, roşie ca focul să-i surâdă norocul, pentru o domnişoară, într-o seară călduroasă de vară :)

Singurul meu regret e că nu voi fi prezent mâine la BikeWalk-ul din Parcul Izvor, Bucureşti. Oricât de mult mi-ar plăcea să fiu părtaş, ne despart 600 de kilometri, o distanţă momentan prea mare pentru o escapadă ad-hoc. Pot face, însă, promisiunea că voi continua să susţin şi să particip la varianta locală a evenimentului, anume Verde Pentru Biciclete.

Mulţumesc juriului. Nu ştiu care dintre voi a decis, dar vă mulţumesc tutulor.

6 thoughts on “Am câştigat o bicicletă roşie!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.