Să ne-nveselim puţin

Din ciclul “ce se mai cântă prin Timişoara”, azi avem melodia care mă înnebuneşte de câteva zile încoace: Privet Goodbye de la PoPa SapKA.

[audio:popa_sapka_-_privet_goodbye.mp3]
(de descărcat aici)

Pe PoPa SapKA i-am cunoscut anul trecut (pe atunci “Popa Şapcă” – am scris aici un rând despre ei), după o vreme au trecut prin restructurări, iar începând cu noiembrie şi terminând cu concertul din 22 ianuarie am cântat şi eu cu trupa derivată din Popa Şapcă. Acum cântă, din nou, cu parte din formula iniţială, sub denumirea de PoPa SapKA (literele mari formează Pop-Ska, observ).

Melodia, singura înregistrată până acum (după informaţiile mele), e mega veselă, masterizată bine chiar dacă nu a avut parte de scule performante, iar, personal, nu mă pot sătura de ea. Enjoy.

7 thoughts on “Să ne-nveselim puţin

  1. In ciuda reticentei mele, ai avut dreptate in legatura cu baietii :) Nu-s o comentatoare de zi cu zi, dar te citesc de foarte mult timp. Keep up the good work si condoleante pentru Axinte.

  2. De acord cu tine. Am luat si eu microbul si avand in vedere faptu ca piesa e faina, ieri s-a auzit toata ziua la mine in boxe :D.

  3. e o piesa vesela … genul de piesa care iti ramane in cap, si o fredonezi obsesiv …nu pot decat sa iti multumesc pentru ca pana acum fredonam coco jumbo

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.