Aseară

Am cântat. Mult, toţi. În Garaj.

Mi-era tare dor de astfel de oameni şi de astfel de seri. Seri cu chitări, seri în care oricine ştie să ţină un acord, două, şi are puţină voce poate să fie un artist (aproape la fel de mare ca mine, ofcors). Ceea ce a început ca un recital timid de-al fraţilor eu şi Tudor s-a transformat, cât ai zice “îcnă un Jeaeagearmaistăăăăr”, într-un chef de ţinut minte (care mai poate).

Am fost englezi, am fost români, am fost îndrăgostiţi, am fost umorişti, am fost nesimţiţi, am fost veseli şi deloc trişti. Am rupt corzi, am rupt pene, am urlat în microfon, am bătut în chestii, am suflat în muzicuţe, am urlat.

[nggallery id=5]

(toate pozele sunt opera Roxanei Deaconescu. Restul pozelor aici.)

După cum se observă din poze, noaptea trecută a marcat şi debutul artistic pe scena acustică timişoreană al Nebuloasei :D

Mulţumesc tuturor pentru o seară frumoasă!

Bonus: Joi, 11 februarie, de pe la ora 22, tot în Garaj Pink Freud, cântă Popa Sapka.

11 thoughts on “Aseară

 1. 1) Ai rupt baraka. Fără efect pe voce, fără un mixer profesional, fără o sonorizare profi, doar un mic și o chitară băgate în stație (aproape “umplugged”), dar ai rupt norma. Se auzea mișto tare.

  2) Scuze pentru modul mârlănesc în care te-am abordat, dar trebuia să-ți spun într-un fel, că rulezi. Un mod mai fin la ora aia nu am găsit. Mi-a plăcut tare ce am auzit. Peste așteptări.

  3) Locația: deși boemă, și între noi fie vorba (m-am învârtit juma de oră pe acolo să-l găsesc), era foarte strâmtă și cu o ventilație destul de proastă. Fumul de acolo rupea orice plămân, totuși unii simțeau nevoia să mai aprindă încă o țigară, și încă una, și încă una. (un om de mare caracter, Andreea(Tomata) fuma afară, cel puțin când am ieșit eu).

  4) Așteptăm noi manifestări artistice, dar așteptăm și căutarea unor locații mai adecvate. Boemul Freud Garage, e neîncăpător pentru fanii tăi. Eu unul recunosc că am plecat că era să vomit de vreo 2-3 ori din cauza fumului. Se învârtea totul cu mine, și abia apucasem să beau o bere.

 2. @ Moroi – Ceea ce nu ai înţeles tu este că jumătate din ceea ce a fost frumos aseară s-a datorat tocmai locului, a oamenilor care l-au “fondat” şi bineînţeles celor cărora le place şi au făcut din mersul acolo un obicei.

 3. @Bloodie
  Am înțeles perfect faza. Mi-a plăcut la maxim atmosfera … Boem, artistic, underground (și la propriu și la figurat), exact pe gustul meu. Ce nu ai înțeles tu din comentariul meu anterior, este că mie mi s-a făcut rău la propriu, rău fizic din cauza fumului. Cu oamenii nu am nimic, cu fumul pe care îl produc DA! :)

 4. Lasa ca data viitoare dau si o bere… Sper insa sa rezist mai mult

  P.s.1 M-am abonat la comentarii pe mail de la postul asta si nu mi-a trimis nimic. Nu stiu daca e treaba mea sau nu, darpoate vrei sa stii ca nu prea-ti merge scriptul.

  P.S 2 La AD Captca…ghici ce m-a pus sa tastez? “Ovidiu Sirb”… Asta e tare.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.