Trei din bucătărie

Vorbesc de e-bucătărie, ovcors.

  • Aseară am făcut cu gagica-mi rulouri de pui cu brânză, după reţeta lui Crivăţ. Să moară mama lui Frankfurt dacă nu a fost cea mai bună mâncare la crearea căreia am participat.
  • Joia trecută am făcut, tot cu gagica-mi, nişte Pljeskavica sârbească după Hădean. Ne-am lins pe deşte, la propriu.
  • Şi, vorbind de pleşcaviţă, drept zice Crivăţul, Yugoslavia e unul dintre cele mai mişto restaurante din Timişoara. Chiar dacă nu-s sârb. Chiar de mă cheamă Sîrb.

2 thoughts on “Trei din bucătărie

  1. Si noi am facut Pljeskavica sârbească intr-o seara si pot confirma ca a fost delicioasa! Chiar mai buna decat cea din fast-food-urile din Oradea unde nu prea s-a auzit de asa ceva. Mai facem, numai sa gasesc chifle proaspete :)

  2. Copiat tot felul de mancaruri care exista prin oras si facutul lor acasa in bucatarie la sau ca la mama acasa = priceless clar.

    Dar ce imi place mie cel mai mult este cand descrie un barbat (ma includ si eu aici) , despre cum a facut mancare , ca mai apoi sa termine prin formula “cea mai bună mâncare la crearea căreia am participat.” , “am participat” fiind elementul cheie :P aka curatat cartofi , ceapa , usturoi , spalat rosii , castraveti etc etc.
    Foarte tare descrierea :D la mai multe participari culinare pe viitor si pofte multe , mari si bune :D

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.