Recomandări într-ale bloagelor

Doresc să vă supun atenţiei cinci linkuri din blogosferă. Sunt bloguri pe care le urmăresc cu drag, foarte diferite între ele, care încă nu au parte de vizibilitatea şi notorietatea pe care o merită ori şi-o doresc. Aşadar, luaţi de clicaţi:

1. La categoria “Fără nicio grijă-n lume/Scriu très vesel, fără rimă”, premiul 1 cu coroniţă de awesome, constând într-un link de la mine plus promisiunea că o să-l las să-mi facă cinste cu o bere prima oară când ne întâlnim, merge la Andrei “kNox” Măguleanu, pentru că scrie doar frumos şi nu cred că am citit ceva la el care să-mi sugereze nervi, depresie sau indignare. Ceea ce e mare lucru în ziua de azi.

2. La categoria “tl;dr”, adică “too long; didn’t read” (glumesc, citesc, că nu l-aş recomanda altfel), premiul 1 cu coroniţă de litere, constând într-un link de la mine plus o bere zilele astea, merge la singurul om care e în stare să scrie un post de 2112 de caractere DOAR CA SĂ ANUNŢE ALT POST!, se duce la nimeni altul decât Raka.

3. La categoria “faraoancă ca a mea/n-o mai are nimenea”, premiul 1 cu coroniţă de frezii, constând într-un link de la mine, plus un dup-aia vedem noi când ajung acasă şi p-ormă mâncăm, îl primeşte Corina. Nu doar pentru că împărţim cameră, pat sau fluide, ci pentru că făcea parte din lecturile mele preferate încă dinainte s-o pup în gură.

4. La categoria “Benzi desenate, frate, toate!”, premiul 1 cu coroană de spini, constând într-un link de la mine plus promisiunea că o să bem odată împreună şi fiecare o să-şi plătească consumaţia, merge la Utopia Balcanica, în primul rând pentru comicele cu Iisus şi Mîţa (cică unicul webcomic autohton făcut în Paint), în al doilea rând pentru că e şucar pe Twitter.

5. La categoria “Pardon?”, premiul 1 cu coroniţă de capace de Ciuc, constând într-un link de la mine plus că vezi că vin zilele astea iar pe la birt, merge la Şandru, care încearcă o treabă şi sper să-i iasă.

6 thoughts on “Recomandări într-ale bloagelor

  1. Mulţumesc întâi pentru onoarea promisiunii de a-mi scoate bani din buzunar pentru o bere! În al patrulea rând, HAHA! Şi eu am momente dese în care mă enervez (şi rău, chiar!), da’ doar pentru că ai scris asta anulez un post emo pe care-l aveam programat :D

  2. ieeeei. blogu lu sandru mentionat pe blogu lu sirb. mii de sentimente de stima, respect si consideratiune ma impresoara. multam

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.