Interviu senzaţional cu DJ Boroş

DJ Boroş stă ţanţoş pe primul loc al concursului MTV, datorită unei mâini puternice de bloggeri şi a unei organizaţii anonime de internauţi care este posibil sau nu să existe, nu ştiu frate, nu-s din zonă.

Vasile, tartorul şef de la Utopia Balcanică şi, de asemenea, omul care a zgândărit primul problema “Boroş”, i-a luat astăzi un interviu însăşi omului din spatele proiectului “DJ Boroş”, interviu la care am participat şi eu şi Buciuman cu câteva întrebări.

V: Crezi cã muzica româneascã de azi e mai bunã sau mai proastã ca în anii ’90? Din punctul tãu de vedere, care au fost cele mai bune formaţii româneşti de atunci şi care sunt cele mai bune acum?
B: Muzica de azi e mult mai buna calitativ, dar ca originalitate e zero din pacate, cat despre formatii, atat atunci cat si acum respect pe oricine care aduce ceva nou, stiu ca o-zone am ascultat cu placere multa vreme si nu m-am saturat, asta pentru ca avea ceva original

V: Întotdeauna ţi-ai scris singur textele. Cine e poetul tãu preferat? Poţi sã ne scrii douã-trei versuri din opera lui?
B: Nu am un poet preferat pentru ca nu am vrut sa ma inspire de la nici unul.

Citiţi interviul în întregime, după care fugiţi de-l votaţi pe Boroş.

8 thoughts on “Interviu senzaţional cu DJ Boroş

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.