Hruşcălizează-ţi blogul!

Sunt sigur că, după ce l-aţi văzut pe Hruşcă stând acolo, în colţul de jos al paginii, şi privindu-vă până în cele mai ascunse colţuri ale sufletului, v-aţi dorit să-l aveţi şi voi şi aţi început să căutaţi tutoriale pentru pus Hruşcă în pagină. Sunt sigur de asta.

Ei, căutarea a luat sfârşit! Pentru că bunul meu coleg Alex a făcut un plugin de hruşcalizare a blogului (WordPress)! Se cheamă WP-Hruşcălize şi se poate descărca de aici. Nu face nimic altceva decât să pună poza lui Hruşcă în colţul din stânga jos al blogului.

Primiţi-l şi voi pe Hruşcă în casele, blogurile şi sufletele voastre!

(tutorial: descărcaţi zip-ul undeva, nu îl despachetaţi; mergeţi în dashboard-ul blogului vostru, la secţiunea Plugins – Add New; click sus, pe Upload, apoi urcaţi zip-ul şi activaţi-l)

21 thoughts on “Hruşcălizează-ţi blogul!

  1. Vroiam sa dau doar Like, dar totusi, ideea pluginului e prea tare. Daca mai includeai si melodia cu Ler care sa porneasca automat cred ca devenea viral pluginul :d.

  2. Hruşcă ştia că o să faceţi isprava asta, i-a apărut în vis lui Alex şi i-a cântat un colind cu script-ul. Cause that’s how he rolls. Advertise, ziurel de ziuă!

  3. WP-Hruscalize este intradevar o idee originala dar nu cred ca as vrea ca inventatorul “lerului” sa ma priveasca in suflet cand ma uit si eu la el :)
    PS:ai un blog fenomenal

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.