Got #smen?

Vineri s-a lansat în open beta Şmen, un agregator de conţinut conceput, născut şi năşit (şi) de Alex Blogu. Nu scriu despre el doar pentru că suntem prieteni, ci pentru că e mişto tare. Chit că e în beta.

Ce e de ştiut?

  • E agregator de conţinut, nu neapărat de ştiri sau postări de blog. Ieri era plin de “poze funny” şi alte bălării, dar de azi văd că începe să apară şi conţinut interesant.
  • Funcţionează pe sistemul “cum îţi aşterni, aşa dormi”: pe măsură ce ai mai multă activitate bine văzută de alţi utilizatori (submisii, comentarii interesante, susşmenuite) primeşti “puncte de şmen”. Cu cât ai mai multe puncte din astea de şmen, cu atât votul tău lăsat la un articol are mai mare greutate. Deci, cu cât activezi mai mult, cu atât mai mult preiei puterea.
  • Observ cu bucurie că sunt josşmenuite (adică votate cu minus) căcaturile şi bălăriile. Fără milă.
  • Observ cu aceeaşi bucurie că, deşi aveam cont de câteva luni, cât a fost în beta închis, într-o singură (!) zi am fost depăşit în top de utilizatorii noi. Deci place.
  • E încă beta, deci nu panicaţi dacă se încurcă ceva pe acolo. Bugurile se rezolvă de obicei în câteva minute, da’ trebuie să le anunţaţi.

Deci, distracţie faină! :)

3 thoughts on “Got #smen?

  1. Numele e oribil. Se vrea cocalaresc ironic? E doar cocalaresc. Digg romanesc, deci. My eyes hurt. Not coming back.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.