Am votat

Astăzi a început votarea la RoBlogFest. Eu nu particip, pentru că anul acesta categoriile sunt de toată jena, deci nu am la ce, căci nu-s blog de fashion şi sport. Păcat, că aveam planuri de băut. Am, însă, nişte bloguri pe care le-am votat şi le susţin. După cum urmează, susţin tot ce-am linkuit, chiar dacă n-am votat (un vot pe categorie doar):

  • Blog Colectiv – am votat Daily Cotcodac, pentru că merită să ia toate premiile, inclusiv cele mai bune efecte speciale, editare sonoră şi costume. A doua variantă ar fi fost Futezătorii, dar în ultima vreme s-au cam tras pe fese.
  • Blog sub 18 ani – am votat Grim Cris, pentru că văd că e pe felie, are potenţial. Plus că altele nu prea cunosc.
  • Blog de muzică – am votat FolkBlog, pentru că e unul dintre puţinele care chiar merită să fie în lista de nominalizări şi pentru că folk-ul românesc e prea puţin susţinut în ultima vreme (deşi avem mulţi artişti tineri care pot duce înainte cu brio genul).
  • Blog culinar – am votat eBucătăria, deşi am stat mult să mă gândesc dacă să-i votez pe ei sau pe Adi Hădean. Alegerea a fost făcută în felul acesta pentru că primul a fost proaspăt relansat, se investeşte foarte mult timp în el şi, oricum, scrie şi Hădean la el :)
  • Blog de filme – am votat Marele Ecran, chestie pe care vă rog s-o faceţi şi voi musai, pentru că, din câte bloguri de film româneşti am citit, acesta e singurul care merită. Ambii autori scriu bine, au gusturi bune şi nu se poticnesc doar în blockbustere, zilnic aveţi şansa să descoperiţi o bijuterie de film despre existenţa căruia nu ştiaţi nimic.
  • Cel mai popular blog – sunt peste 400 de bloguri înscrise (fie vorba între noi, mă îndoiesc că vreo 300 de blogspoturi sunt “populare” cu şanse de “cel mai”), iar lista se întinde pe vreo 3 kilometri. Scrollând rapid, m-am enervat şi am închis pagina. După nişte vreme am descoperit că am avut două variante: Makavelis şi Daily Cotcodac. Cum ambele au, în faţa mea, şanse egale, n-am avut altă opţiune decât să dau cu banul, câştigător fiind tot Daily Cotcodac. Asta este, o fi mâncat Pircă norocos de dimineaţă :)

Astea sunt opţiunile mele, deci, şi mi le asum. Vă recomand să votaţi blogurile de mai sus, pentru că merită.

11 thoughts on “Am votat

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.