Am votat

Astăzi a început votarea la RoBlogFest. Eu nu particip, pentru că anul acesta categoriile sunt de toată jena, deci nu am la ce, căci nu-s blog de fashion şi sport. Păcat, că aveam planuri de băut. Am, însă, nişte bloguri pe care le-am votat şi le susţin. După cum urmează, susţin tot ce-am linkuit, chiar dacă n-am votat (un vot pe categorie doar):

  • Blog Colectiv – am votat Daily Cotcodac, pentru că merită să ia toate premiile, inclusiv cele mai bune efecte speciale, editare sonoră şi costume. A doua variantă ar fi fost Futezătorii, dar în ultima vreme s-au cam tras pe fese.
  • Blog sub 18 ani – am votat Grim Cris, pentru că văd că e pe felie, are potenţial. Plus că altele nu prea cunosc.
  • Blog de muzică – am votat FolkBlog, pentru că e unul dintre puţinele care chiar merită să fie în lista de nominalizări şi pentru că folk-ul românesc e prea puţin susţinut în ultima vreme (deşi avem mulţi artişti tineri care pot duce înainte cu brio genul).
  • Blog culinar – am votat eBucătăria, deşi am stat mult să mă gândesc dacă să-i votez pe ei sau pe Adi Hădean. Alegerea a fost făcută în felul acesta pentru că primul a fost proaspăt relansat, se investeşte foarte mult timp în el şi, oricum, scrie şi Hădean la el :)
  • Blog de filme – am votat Marele Ecran, chestie pe care vă rog s-o faceţi şi voi musai, pentru că, din câte bloguri de film româneşti am citit, acesta e singurul care merită. Ambii autori scriu bine, au gusturi bune şi nu se poticnesc doar în blockbustere, zilnic aveţi şansa să descoperiţi o bijuterie de film despre existenţa căruia nu ştiaţi nimic.
  • Cel mai popular blog – sunt peste 400 de bloguri înscrise (fie vorba între noi, mă îndoiesc că vreo 300 de blogspoturi sunt “populare” cu şanse de “cel mai”), iar lista se întinde pe vreo 3 kilometri. Scrollând rapid, m-am enervat şi am închis pagina. După nişte vreme am descoperit că am avut două variante: Makavelis şi Daily Cotcodac. Cum ambele au, în faţa mea, şanse egale, n-am avut altă opţiune decât să dau cu banul, câştigător fiind tot Daily Cotcodac. Asta este, o fi mâncat Pircă norocos de dimineaţă :)

Astea sunt opţiunile mele, deci, şi mi le asum. Vă recomand să votaţi blogurile de mai sus, pentru că merită.

11 thoughts on “Am votat

    1. Nu citesc bloguri de sport :) Aş fi votat sportlocal.ro, că e al chinezului, da’ nu participă :)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.