Tu

Râzi, tu. Râzi mult, cu toată gura, ai să vezi că eşti cea mai frumoasă fată din lume. Râzi, tu, că eu mă topesc, oricât de îngheţat aş părea. Râzi mult, râzi bine, şi ai să vezi cum vine primăvara, fără măcar să o mai aştepţi.

Vorbeşte-mi, tu, vorbeşte-mi mult, încet şi pune-ţi capul pe pieptul meu. Ai să simţi cum vibrez încet, aproape insesizabil. Spune-mi iar povestea aia frumoasă şi am să adorm încetişor, ghemuit în tine.

Cântă-mi, tu, încetişor, de dimineaţă, şi am să cânt cu tine încă dinainte să pot să-mi ţin ochii deschişi. Îndrumă-mă spre bucătărie cu mirosul cafelei tale şi am sa mă ţin după tine ca un căţel mic, ce te iubeşte necondiţionat şi vrea să fie cu tine oricând, oricât.

Priveşte-mă, tu, pe furiş, pe deasupra laptopului, şi fereşte-ţi privirea atunci când vreau să-i fac cunoştinţă cu a mea. Îmi place jocul ăsta, pot să-l joc o viaţă întreagă. Ce, io n-am laptop? :)

Uită-te cu mine la filmul ăla pe care tot încercăm să-l vedem de trei zile. Da, tu, ştiu că o să adormi iar, dar o să adormi cu capul pe pieptul meu. Dau orice capodoperă cinematografică pe imaginea cu tine odihnindu-ţi liniştită trupul la mine în braţe.

Iubeşte-mă, tu, la fel ca până acum. Vei avea lângă tine un copil fericit.

22 thoughts on “Tu

 1. sunt fata, nah, normal ca romantica , dar nush dc imi place sa citesc chestii din astea sentimentale scrise de barbati care-s deja morti… si tu inca existi…hmm mi s-ar parea ciudat sa te vad in fata mea
  oricum, imi place cum scrii.

 2. pai…. imi plac posturile astea…dar sa vad in fata mea un om care a scris chestii din astea, n-as sti cum sa reactionez, ce sa zic.
  Adica barbatii care scriu chestii din astea par sensibili, dar nu-s.

  dar ti-am zis ca imi place cum scrii

 3. adica… voi astia care mai scrieti treburi din astea …va uitati atent la femei? adik ca linia nasului ii cade nush cum, si buza de sus seamana cu o barca nush de care….
  sau va vine inspiratia dupa o bere…sau mai multe beri ….
  vreau doar sa va inteleg..

 4. @Tu-fata: crezi ca noi nu vrem sa va intelegem si nu reusim? ;) ideea e ca atunci cand fata chiar te intereseaza o studiezi cu lux de amanunte si da zabovesti asupra sprancenei, liniei nasului, curburii buzelor si visezi.. daca esti visator ca mine , ca ovi ca sau ca altii.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.