Paralela aia dintre Avatar şi Pocahontas…

(adică asta) – doresc să mă înfoi că gluma eu am făcut-o primul, în recenzia mea la Avatar de acum trei săptămâni (vezi al cincilea paragraf), doar că nu cu Pocahontas. În plus, ambele fură ideea ăsteia.

4 thoughts on “Paralela aia dintre Avatar şi Pocahontas…

  1. Si ce-are daca priza-i stricata? Nu mai bine bem noi o bere, acum, cand imi doresc cu toata fiinta sa te ating, dupa ce ti-am auzit vocea? Numa-ntreb.

  2. “fantastic” la avatar sunt cele 500mil bagate in el in efecte si cam atata..fara sensuri ascunse, fara utilizare de creier pentru intelegerea povestii, e al naibii de previzibil din punctul de vedere al actiunii..chiar ma distram cand ma uitam ca aveam impresia ca vad tot felul de chestii din alte filme, cum ar fi animalul acela gen pantera care il fugareste in prima sa expeditie seamana foarte bine pe samuel din hell-boy 1 sau robotii- oamenii in costume- pe ceva din matrix :D au adunat rechizitele de pe la alte filme :) dar nu e chiar asa bad…e o buna clatire a ochiului..cum zici si tu “In continuare, două ore de peisaje, cadre fantastice”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.