Poşta redacţiei

Dragă Ovi,

Îţi scriu pentru a-ţi aduce la cunoştinţă situaţia relaţiei sexuale dintre mine şi prietena mea.

Vezi tu, am cunoscut-o acum câteva luni şi nu ştiam ce mă aşteaptă. Am curtat-o, am scos-o la sucuri, am scos-o la savarine, chiar m-am şi tuns şi parfumat, în speranţa că poate-poate reuşesc să-i intru în graţii (iar prin graţii înţeleg, bineînţeles, “vagin”). Decât că nu ştiam ce mă aşteaptă.

Pentru că, odată începută, fata asta nu se mai opreşte. Vrea să mi-o pună zi şi noapte, fără încetare. La mare, la munte, în club, în bar. La părinţii ei acasă, la părinţii mei acasă, în maşină, în tren, în avion. La iarbă verde, în zăpadă, în nămol. Dimineaţa, înainte să plec la lucru, ea vrea. Când vin de la lucru, iar vrea.

În timpul filmului, la cinematograf. În timpul filmului, acasă. Vrea în timp ce găteşte. În timp ce stau pe Internet. Că veni vorba, îmi cerr scuzr cp sctiu asa dezorfonat dar cjiar în axest momemt… Haha, glumeam, acum sunt la birou, dar dacă eram acasă tot călare pe mine era. Mă vrea în timp ce fac baie, în timp ce fac duş, în timp ce mă bărbieresc. Odată chiar a vrut să facă sex cu mine în timp ce făcea sex cu mine.

În fine, voiam doar să zic că e bestial.

8 thoughts on “Poşta redacţiei

  1. Decât că nu ştiam ce mă aşteaptă.

    Am avut eu orgasm când am citit asta. Am urlat de trei ori. “DA, DA, DA” … Bucale tată !!! Sau mai bine zis, fecale !

  2. Eu ma pregateam sa scriu un mesaj prin care sa ii spun scriitorului sa mi-o dea mie daca este o problema pentru el cand colo……pft

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.