Leapşă cu sex simboale

Zice Nebuloasa că să enumăr cinci sex-simboale care mă oftică.

Începem cu sex simboala care bat pariu că nu lipseşte de pe nicio listă de gen, Sarah Jessica Parker. Motivul, după cum sublinia şi Clawd, e simplu:
httpvh://www.youtube.com/watch?v=ZfzXU2n9snI

Apoi, ştiu că va fi şocant, dar Angelina Jolie. Pentru că deja e prea uzată ca sex simbol şi începe să se ramolească. În plus, a răsărit Megan Fox, care e pentru Angelina Jolie cam cum e GSM-ul pentru două cutii de conservă legate cu o aţă.

Urmează Jessica Simpson. Spre deosebire de celelalte două Jessici (Alba şi Biel), cu care sunt perfect de acord, când vine vorba de Simpson penisul meu e foarte confuz. Tehnic vorbind, gagica îndeplineşte standardele (are ţâţe, buci, craci, e blondă spălăcită etc), dar ceva mă împiedică să o admir. Se poate să fie figura ei de hillbillie, rolurile ei de hillbillie în filme de mâna a doua sau muzica ei de căcat, nu ştiu sigur.

Ultimele două sunt Carmen Electra, pentru că pur şi simplu nu o mai suport şi Madonna, pentru că e ca kriptonita pentru penisul meu.

Leapşa merge la gagică şi la Ceciliu. Plus un reminder pentru tata: vezi că ţi-a dat şi ţie leapşa Nebuloasa, s-o faci.

13 thoughts on “Leapşă cu sex simboale

  1. Tomatooooo! :)) Păi să citeşti intrucţiunile originale, bre! :))
    Că, în principiu, tre să te referi la persoane de sex opus (sau, să fiu ŞI mai specific, persoane din genul ăla cu care îţi place să faci sex). În principiu, deci. Oricum normele-s făcute să fie încălcate, nu?! :))

  2. Hai ma mamiii, ce dracu, Megan Fox seamana leit cu Oana Zavoranu! De fapt, chiar e echivalentul ei american perfect, daca stau sa ma gandesc.

  3. Hai, Tomata, ca si eu mi-s curios :) Eu inca n-o fur, ca azi is nervos si suparat pe lume si pe univers si acest comentariu de fapt nu exista (teoretic) ;) Da’ tre sa recunosc ca v-am asteptat reactia si tie si lu’ Ovi :)

    Offtopic: aveti si tu si Papa Sirb inca una sau doua lepse in standby si de la mine deja :P Si chiar as insista sa insistati pe ele ca-s scurtute :)

  4. @ clawd –> deci nu-i asta tema originala? No, nu-i bai, ca ma revolt impotriva tuturor, femeie, barbat, ce-o fi. :))

    @ Raka –> Tre sa scot tot ce-am eu mai veninos in mine, impotriva lu’ Megan Fox. :))

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.