Mulţumim, CFR!

Pentru trenurile “cele noi”. Cele tip autobuz, necompartimentate. Sunt mişto, au priză, aer condiţionat, iar baia nu e plină pe pereţi de treburi mari şi mici. Cele de Bucureşti, adică. Pentru că am circulat doar de trei ori cu aceste trenuri, de fiecare dată fiind vorba de un tren de Bucureşti. Timişoara-Bucureşti şi Bucureşti-Budapesta.

Şi, nu în ultimul rând, mulţumesc pentru ocazia de a dormi în cele mai puţin confortabile poziţii. Pentru că aţi importat trenuri de făcut naveta, gândite pentru curse de maxim 100km şi le-aţi pus să străbată ţara.

Să nu uităm şi ghidul de somn pentru CFR.

12 thoughts on “Mulţumim, CFR!

  1. Stii… trenurile astea ar tb sa strabata chiar si toata tara in cateva ore, cat sa nu fii nevoit sa dormi acolo…
    Adica un Timisoara – Bucuresti in 3-4h sa zicem.
    Doar ca momentan 3h si ceva fac eu din Oradea pana in Tim :))

  2. Am avut aceeasi parere inca de cand am vazut “Sageata Albasta” acum cativa ani. Astia au cumparat trenuri de navetisti si le-au bagat pe cursa lunga. Nici nu stiu, o fi prostie sau rautate…?

  3. E o afacere cu comisioane mari facute sa ia ochii romanilor. Am vazut astfel de trenuri si in spania, si erau foarte aglomerate, e adevarat ca distanta pe care am mers eu era de aprox 100 km, si era sezon turistic.
    Eu nu am mai mers cu trenul in romania de foarte multi ani, si as vrea sa merg si cu trenul in romania o data sa vada si fata mea ce fel se merge cu trenul in Romania

  4. Arata ele bine insa sunt totalmente nepractice..am mers asa pana in Sinaia si am stat langa un domn mai solid, nici nu aveam loc sa ma misc…nu vreau sa ma gandesc cum e cand durata drumului sare de 5h..

  5. eu calatoresc des si cand merg pe distante lungi (peste 2-300 km), prefer trenul (masinii), dar intotdeauna imi iau bilet la cuseta… vorba ta, e o chestie de alegere ;) :)

  6. La noi in Romania toate sunt de prost gust, chiar si cateva avione care zboara in Romania sau facut de ras acum cateva zile, aproape ca s-au prabusit. Nu mai stiu oamenii cu ce sa circule.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.