Dacă n-avem loc de parcare, ne facem

Pe Gheorghe Lazăr, în Timişoara, un Merţan stă cu avariile în mijlocul drumului. Iar prin “mijlocul drumului” mă refer, efectiv, la “mijlocul drumului”:

20 thoughts on “Dacă n-avem loc de parcare, ne facem

 1. actualmente fiind timisorean, dupa ce am fost clujean 8 ani, tocmai povesteam cu un amic din timisoara despre parcarile din centrul clujului (oras mult mai inghesuit decat timi). parcarile astea (3 la numar), construite pe vremea lui boculetz, “sug” toate masinile ce erau parcate aiurea pe strazile cu un singur fir si sens unic. concluzia? daca vrei cu adevarat, poti!

  aaa… iar visul meu erotic [de sofer de matiz ;) ] e sa imi iau un aro cu bullbars.

  1. @catalin: stiu una dintre parcarile din Cluj (aia de langa primarie) si pot zice ca e cea mai tare inventie de la roata de matiz incoace :)

 2. Clar avea omu’ sau oama treabă la Finanţe. Deh…Bine că o avut bun simţ să nu parcheze în intersecţia de cu câţiva metri mai în spate. God fuckin’ damn!

 3. nesimtirea e maxima in Romania, nu conteaza ce masina ai, firmele producatoare nu fac masini special pentru manelisti, nesimtiti, prosti etc

  omul e de vina

 4. cate milioane de romani citesc blogu asta? :))) “Peste 36 de milioane de români citesc zilnic acest blog!”

  Buna gluma

 5. @Imparatul Utopic al Balcaniei, stau chiar in spatele finantelor, adica unde a oprit ala cu mertu, cazul cu o singura masina oprita in mijocul drumului este unul fericit, in majoritatea zilelor sunt cel putin 5 masini parcate chiar pe mijloc.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.