Penultima zi la Sziget

Asa cum ne sade bine intr-o zi de sambata, ieri ne-am luat putin “concediu” de la scene si ne-am plimbat pe la restul de locatii mai pe indelete ca in primele zile. Ce-am vazut, dupa cum urmeaza:

In zona Muzeului in aer liber, niste Foosball old-school

Astia-s niste Space Invaders facuti chiar de noi

Apoi am fost sa il trag pe Johnny Marr in poza. Pentru cine nu stie, Johnny Marr e fostul chitarist al formatiei The Smiths, iar formatia The Smiths e, poate, formatia mea preferata a tuturor timpurilor. Deci ocazia de a-i mirosi picioarele lui Marr a picat ca o soseta. Marr canta, mai nou, la The Cribs, care au performat, gen, la scena mare. Nu am stat decat la doua melodii, pentru ca nu mi-au placut Cribs nici acum doi ani, cand au cantat fara Marr, nici acum. Insa da, l-am tras in poza:

Concertul zilei a fost, fara indoiala, singurul concert inceput cu jumatate de ora mai devreme decat ora obisnuita, pentru ca a durat doua ore. In mod previzibil, e vorba de Iron Maiden, acesti grei ai metalului care vor canta diseara chiar in Cluj. E, eu nu-s metalist, nu am crescut cu Maiden, nu am pleata, insa nu am vrut sa ratez concertul asta, asa cum nu am vrut sa-l ratez nici pe cel de acum doi ani. La 35 de ani de cand exista formatia asta, batraneii astia sunt mai plini de energie decat am putut eu sa fiu vreodata. Tipa, alearga, sar, racnesc, rup chitarile si tobele. Si totul fara cusur. Au fost niste probleme cu sonorizarea (chiar la microfonul lui Dickinson) care sper sa nu se repete diseara la Cluj. Nota zece din zece. Nu am poze.

In rest, am vrut sa vad si Infected Mushroom, insa nu am apucat sa intru la Party Arena pentru ca am auzit ca a fost atata lume acolo, incat io oricum am adormit cu o ora inainte sa inceapa ei.

One thought on “Penultima zi la Sziget

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.