O seară copleşitoare – #draduta

La evenimentul de aseară, pentru Daniel Răduţă, s-au strâns, după informaţiile de pe twittter, 20.000 de lei şi 1300 de euro, din licitaţie şi donaţii.

Mie, personal, mi se pare o sumă mare, un efort colectiv de succes. Au fost peste 100 de oameni participanţi plătitori de bilet (acea sumă de 100 de lei de la intrare). Au fost oameni importanţi în offline (Cosmin Contra, Dan Alexa, Ţăndărică, Moni Bordeianu, patronul Fratelli Timişoara, Emil Cristescu) şi în online (Piticu, Andrei, Sebi, Denisa).

Ca nişte mici bucurii personale, sunt foarte fericit din mai multe motive. În primul rând pentru că am avut ocazia să particip la eveniment şi la buna lui desfăşurare. În al doilea rând, pentru că vinilul scos de tata la licitaţie, prima înregistrare Phoenix, a fost adjudecată lui Cosmin Contra pentru suma de 1000 de lei. În al treilea rând, pentru că am avut ocazia să cânt în faţa lui Florin Chilian, pe care am avut şi plăcerea să-l cunosc şi, contrar zvonurilor, e un om bun şi cu mult bun simţ. În al patrulea rând, pentru că un alt vinil Phoenix, de-al tatălui, a fost iscălit de Moni Bordeianu şi Ţăndărică. Şi nu în ultimul rând, pentru că haleala lui Hădean a fost fenomenală!

Nu mai ştiu tot ce s-a dat la licitaţie, dar ţin minte că s-a dat casca lui Mile cu 2500 de lei lui Emil Cristescu, partitura piesei “Zece” a lui Florin Chilian cu 3000 de lei clubului Fratelli, un calendar cu bloggeri timişoreni cu 400 de lei lui Horia, o brăţară lucrată special pentru Daniel a fost luată de Chilian cu 500 de lei, iar acesta a lăsat-o zânelor, pentru ca ele să o încredinţeze soţiei lui Daniel! Am notat şi restul sumelor licitate, dar lista a rămas la Nebu, sunt sigur că o va posta cât de curând.

Nu am poze, nu am filmări, dar sunt sigur că cei interesaţi or să sape după ele prin blogosferă. Sunt mai puţin importante. Important e că s-a strâns o sumă impresionantă de bani, iar asta nu s-ar fi putut întâmpla fără nopţile nedormite ale TEAMişoara (e numele neoficial echipei celor care au făcut posibilă seara de ieri: Tiţa, Raul, Cristina, Ildiko). Voi sunteţi cei mai buni şi mai frumoşi timişoreni!

5 thoughts on “O seară copleşitoare – #draduta

  1. Îmi place ce citesc la matale pe blog.
    Ați strâns o sumă foarte frumușică în contextul actual. Sper să prindă bine, acolo unde trebuie.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.