Ce facem de Revelion?

În cazul meu, întrebarea asta răsare în fiecare an chiar încă de prin iulie, însă îşi găseşte răspunsul abia în ultima jumătate a lui decembrie. În fiecare an de când îmi pot aminti, cam fără excepţie. Au fost ani când am aflat ce fac de Revelion chiar în 30 sau 31 decembrie. Bine, de cele mai multe ori nu am fost singurul în situaţia asta, iar dilema a fost rezolvată prin “mergem la petrecerea tradiţională de Anul Nou la Casa Sîrb” (adică chef la mine acasă, tradiţie care s-ar putea să fie menţinută chiar şi anul ăsta, frâiele fiind preluate de fratemeleu – ediţia a şaptea consecutivă oare?).

Ce vreau eu, de fapt, e să facem un studiu despre unde ne facem (eu şi voi, adică) Revelionul anul acesta. Personal, eu îl fac la socri, la Târgu Jiu, cu neamurile şi prietenii gagicii (care o iubesc eu aşa, tare) şi se preconizează că va fi frumos tare.

Voi?

9 thoughts on “Ce facem de Revelion?

  1. Cred că aflu în 31 la prânz. S-a mai întâmplat. Deși, mă tentează încă de pe la blogmeet-ul din decembrie, când am vorbit cu Tudor, Petrecerea Tradițională de tip Ceai Dansant de la Casa Sîrb. N-ar fi primul an în care tu nu ești în incintă în timp ce noi ne sărbătorim în casa ta.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.