Un hobby de-al meu

Ultima mea pasiune în materie de interneţi e să mă joc cu minţile spammerilor.

Zilnic intră pe-aici oameni veniţi de pe liste de bloguri cu dofollow, trafic, zelist şi alte baze de date iubite de spammeri. Oamenii ăştia, evident, lasă comentarii cu keyword la link (apropo, io încă sunt amuzat că Kenvelo face spam pe bloguri). Eu, însă, nu le şterg, cum ar fi uşor şi obişnuit, ci doar îi las fără link. E mai multă muncă, mai multe clicuri, mai multe secunde pierdute din timpul meu preţios pe interneţi. Da’ îmi place de mor să-i văd că revin şi perseverează.

22 thoughts on “Un hobby de-al meu

  1. Semi-keyword, asa il vad :) Imi pare rau, da’ inca nu iti las link, nu-s fan portaluri de jocuri :)

 1. Dada, e acelaşi om care a mai comentat azi şi cu “Supraveghere Video” şi “Lenjerie Intimă”, fuck yeah! :)

 2. Hehe, io făceam ceva puţin mai subtil: schimbam o literă din link, cât să dea server not found (de exemplu sexshop.rp în loc de .ro) :)

 3. Nu ti se pare in regula daca oamenii vin si isi i-au back-linkuri de la tine de pe blog daca ei chiar vin regulat si comenteaza la subiect si nu fac smap de kkt? Adica ,pentru asta se lasa dofollow sau daca ti se pare ca e de kkt ,de ce nu pui nofollow si ai terminat toata distractia. A ,am uitat, in felu asta iti pierzi o parte din vizitatori. :)

  Ps : am ajuns pe blogul tau din greseala, am luat linku de pe un blogroll. A ,si probabil asta e ultima oara cand intru, nu are rost sa cersesti aiurea back-linkuri,cel mai simplu e sa le iei natural cu comentarii la subiect si fara spam :).

 4. Prietene, te macină tare?

  Ca să nu te las fără răspunsuri: da, cei care comentează la obiect îşi păstrează linkurile cu ce keyworduri vor ei. Cei care sunt ai dracului de amuzanţi, la fel. Chiar dacă nu sunt la obiect.

  Vorbeam de dobitoci care lasă 2-3 cuvinte şi un emoticon.

  Nu pun nofollow, pentru că majoritatea comentatorilor mei merită linkul ăla.

  Şterge-ţi spumele, că faci bubă.

 5. Eu le mai modific linkul si-l pun spre site-uri de-ale mele, de-ale prietenilor sau concurenta lor :))

  Asa de-al dracului sa-i enervez. Sunt unii insa care comenteaza in continuare si nu sesieaza iar eu ma sparg de ras :))

 6. #13 – iti faci mute linkuri broken in felul asta, ceea ce nu e chiar ok.
  Cam aceeasi idee o am si eu: cand comentezi te semnezi cu numele tau si un link la o pagina care te reprezinta. Singurul caz in care ar fi ok sa te numesti Kenvelo e cand postul are ca subiect firma kenvelo si tu comentezi ca reprezentant al ei.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.