Timişorean riscă 15 ani de închisoare pentru Spice Girls

În dimineaţa zilei de joi, 25 februarie, 5 agenţi D.I.I.C.O.T. împreună cu membri ai Jandarmeriei Române au intrat în casa numitului Ionuţ P. de 40 de ani, din Timişoara, în căutarea drogurilor uşoare. Razia a avut loc în urma unui pont, iar în casă au fost găsite două CD-uri originale cu formaţia Spice Girls, precum şi un parfum “Old Spice”.

Procurorii susţin că, în urma Ordonanţei de Urgenţă din data de 15 februarie care interzice drogurile până nu demult legale, cunoscute şi ca “spice-uri”, vor fi necruţători cu orice consumator de Spice. “Din 15, de când s-a dat ordonanţa, vom fi necruţători cu orice consumator de Spice-uri”, a declarat Ştefan Todosie, procuror.

“Nu mi se pare normal să bagi omul la puşcărie pentru ceva care a fost ilegalizat acum o săptămână”, declară Ionuţ P. “Eu am cumpărat CD-urile alea acum 12 ani, atunci erau legale şi la modă. Da, e greşeala mea, trebuia să am mai multă minte decât să ascult aşa ceva, dar totuşi, atunci erau legale! În plus, Old Spice mai am decât puţin, pe fundul sticlei, pentru consum propriu, nu-i ca şi cum aş vinde mai departe”.

Ionuţ P. riscă pedeapsa cu închisoarea între 5 şi 15 ani, pentru posesie şi consum de “Spice”.

3 thoughts on “Timişorean riscă 15 ani de închisoare pentru Spice Girls

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.