Protestele din Piaţa Victoriei – un real succes

Lumea s-a strâns până la ora 11 în Piaţa Victoriei. Se vehiculează numere între 20.000 şi 40.000. La ora 13.30 au început să plece, dansând “dansul pinguinului. Clar?

Aşadar, sindrofia din Piaţa Victoriei a fost un real succes pentru că:

 • Mii de bugetari din ţară au frecat menta prin Bucureşti.
 • Au avut ocazia să o pună de un picnic chiar în inima Bucureştilor.
 • Televiziunile au avut ocazia să arunce titluri gen “Miting de proporţii” peste imaginile cu bătrânii cântând şi dansând în Piaţă.
 • Am avut parte (atât ei, de acolo, cât şi noi, din spatele monitoarelor) de un concert GRATUIT Cerebel. Fanii Iris au fost dezamăgiţi, însă.
 • După două ore jumate, au plecat, pur şi simplu, făcând “dansul pinguinului”, pentru că, nu-i aşa, ce-ar fi o zi liberă fără un chef?
 • Am avut ocazia să zărim chipul lui Gigi Becali într-o transmise live cu webcamul. A FOST BLAT? Domnule Diaconescu, aveţi legătura.
 • Mai-marii statului au tras şi ei, probabil, o porţie bună de râs, urmând să îţi vadă de treabă la fel ca şi până azi dimineaţă, de vreme ce românii în loc de proteste şi revolte fac chermeze.
 • Noi, revoluţionarii de fotoliu, avem subiect de scris cel puţin pentru o zi.

Tweet-ul momentului:

Ăsta da spirit balcanic. Să protestezi prin muzică și dans. Mai lipsea o mireasă furată la mitingul ăsta și era pur românesc.

~@corinasaftescu

Nu vă supăraţi, în Timişoara nu faceţi nişte proteste? Suntem şase ascultători acasă…

(informaţiile le-am primit prin intermediul interneţilor – Twitter, bloguri, site-uri de ştiri, imagini live – pentru că, nu-i aşa, eu lucrez la privat, deci mă scald în bani, n-am ce să protestez)

6 thoughts on “Protestele din Piaţa Victoriei – un real succes

 1. Da, bă… Și mergeam astăzi, ca lucrător la privat ce mi-s, și văd niște protestatari, d-ăștia, la metrou, la Unirii. Și zic, ohai, ce faceți mă p-aici? Și ei: că La guvern, muie la guvern! Și eu: mkey, revolucion? Și ei: neah… nu avem suficiente coaie. Dar poate o să cânte Iris, a?

 2. Trebuia sa pui extensia la poza cu Becali JPG.Chiar daca se incarca mai greu . Fuck PNG (partidul,nu extensia)

 3. Senzatia asta am avuto si eu ca toti membrii de partid cu interese au fost si la mitingul acesta….ca pe vremea lu’Cesca bagati in primul rand aia cu scrisuri mari si restul mai inspate organizat….si bineinteles mare subiect de presa!!!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.