Nişte sfaturi

Sau mai degrabă, rubrica de sugestii/reclamaţii. Pasiv-agresiv în nicio ordine clară.

 • În momentul în care ai o comunitate, indiferent de natura ei, şi angajezi un om care să comunice cu ei, omul de PR, asigură-te că ştie vorbi şi scrie limba română corect.
 • Dacă la un moment dat ai avut nevoie de bani urgent, cineva ţi-a împrumutat banii ăia urgent, iar tu te-ai angajat că îi returnezi la fel de urgent, asigură-te că poţi să o faci urgent. Când tu ai primit banii la prima oră, iar cineva-ul care ţi i-a împrumutat stă un an mai târziu şi se împrumută de bani de la alţii mai norocoşi, ceva pute.
 • Dacă mă cunoşti, nu încerca să-mi vinzi un preţ mic. Încearcă să-mi vinzi o experienţă bună; dacă e cu adevărat bună şi o mai şi ambalezi bine voi plăti pe ea cât ceri. Marketing 101.
 • E social acceptabil acceptat că lumea cam face pipi în mare. Asigură-te, însă, că nu o faci de pe mal, din picioare, cu boltă. Note to self.
 • Dacă ţi-ai omorât în bătaie proverbialul cal, asigură-te că poţi să te opreşti la timp din a-i lovi cu sete cadavrul.

6 thoughts on “Nişte sfaturi

 1. “Dacă mă cunoşti, nu încerca să-mi vinzi un preţ mic. Încearcă să-mi vinzi o experienţă bună; dacă e cu adevărat bună şi o mai şi ambalezi bine voi plăti pe ea cât ceri. Marketing 101.” GENIAL!

  Am sa preiau chestia asta.

 2. Pe ultima nu am inteleso.
  Legat de imprumut cred ca este foarte valabila, si o parte este valabila si pentru cei care au facut imprumuturi la banci si nu pot sa le plateasca

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.