Focar de infecţie în Timişoara

httpvh://www.youtube.com/watch?v=XhoMuxxpPcU

Asta se întâmplă în Timişoara. E un canal care dă pe dinafară, revărsându-se peste gunoaiele RETIM-ului. De-abia aştept să văd o nouă generaţie de ţestoase ninja :|.

Nebuloasa scrie aşa:

S-au facut sesizari de catre toate firmele care presteaza activitati in zona. Nimic. Nici o reactie. Indiferenta totala. Macar o injuratura de la autoritati sa fi primit, dar nici pe aia n-au avut chef s-o dea inspre noi.

Problema e grava. Apa defuleaza din canalul care vine dinspre un cartier intreg si se infiltreaza prin deseurile de la Retim, compania de salubrizare, care are depozitul de deseuri la mai putin de 50 de metri de canal. Toata zona asta e o bomba ecologica si nimeni nu face nimic. Am trimis mailuri la primar, viceprimar, DSV, directia de urbanism, apa-canal etc. In continuare, fara raspuns.

Ce e de făcut?

10 thoughts on “Focar de infecţie în Timişoara

  1. pai e simplu: te urci in masina si te indrepti spre cel mai apropiat aeroport, zbori pana in Germania, vezi ce bine o duc aia, te intorci acasa satisfacut si incepi sa iti faci griji pentru salarul de rahat pe care il iei… nici nu te mai gandesti la canalu’ ala!

  2. A chemat presa, a venit, a publicat, a primit răspuns de la autorităţi şi, din câte am înţeles, au şi început lucrările :)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.