Fii blestemată, Wikipedia!

Ascultam Muse, că-mi place tare. Şi cum stăteam eu şi ascultam aşa (mă rog, nu stăteam, că ascultam la servici, deci munceam – logic), mă taie gândul să caut io pe Wikipedia chestii despre Muse. Nu aveam în cap nimic concret, dar ştiu că voiam să aflu mai multe despre cine e Muse şi ce vrea dânsul.

Wikipedia, însă, nu e enciclopedia mea clasică. Asta are linkuri! Mmmm! Şi hop, ţop, din link în link, din pagină în pagină, am ajuns să aflu care melodie a fost cântată prima oară când, despre ce e vorba în melodia X care a fost compusă în io ştiu ce autobuz în drum spre undeva, ce chitară a spart ăla şi cu ce ocazie, controllere MIDI, Arizona, Regina Angliei, Dunăre, Banatul Sîrbesc şi foametea din India.

După ce acumulez o tonă de informaţie care sunt sigur că nu mă va ajuta prea mult nici pe termen scurt nici pe termen lung, mă dezmeticesc şi încep să închid tab-urile pe rând. Căci nu deschid un link în acelaşi tab, ca să nu uit de unde am plecat şi să pot reveni repede acolo. Lucru care s-a dovedit a fi ironic, pentru că, o oră mai târziu, citisem exact şase rânduri din pagina iniţială.

4 thoughts on “Fii blestemată, Wikipedia!

  1. Tare faza cu taburile noi si cu 6 randuri citita din pagina initiala – nu de alta dar ma regasesc facand aceasi prostie si eu. zilnic.
    Muse sunt excelenti, adica din Showbiz cred ca imi plac mult cam jumate din melodii. Black Holes and Revelations are iarasi vreo 3-4 piese dementiale.
    Sunt curios – fa un top 3 melodii care ti-au placut (nu se pune Feel Good ca e cover dupa una mai veche de prin ’60 cred)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.