Deadline-uri

Dacă e ceva ce să urăsc cu adevărat în lumea asta, atunci e nerespectarea unui deadline. Chit că e deadline fix (joi îţi dau banii) sau că e vag (da, te rezolv săptămâna asta), acesta există acolo pentru buna desfăşurare a unei relaţii între mine şi altcineva. Întotdeauna deadline-urile pe care le-am specificat au fost stabilite de comun acord, n-am cerut niciodată nimănui imposibilul, nu am cerut nimănui să-mi facă ceva de azi pe ieri.

Dar în momentul în care stabilim un deadline, în momentul în care avem o înţelegere în care eu mă angajez să fac o treabă până în momentul X, iar tu te angajezi să faci altă treabă până în momentul Y, apoi aşa să fie. Dacă nu poţi, ar fi bine să ştiu de la început. Ne înţelegem la o dată ulterioară, nu e problemă. Însă trebuie să ştiu când faci ce ai de făcut, ca să ştiu cum îmi plănuiesc eu pe viitor ce fac. Ori suntem punctuali, ori nu mai suntem.

4 thoughts on “Deadline-uri

  1. Perfect de acord, nu am degete sa numar cate relatii de afaceri sau prietenie am incheiat pentru ca nu erau in stare sa spuna ei o data de care sa se tina pentru ceva anume…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.