Cum e cu apa caldă în Timişoara

Zilele astea (între 25 şi 28 mai), jumătatea sudică a Timişoarei a rămas fără apă caldă, graţie băieţilor deştepţi de la Colterm. Trecând peste faptul că nu văd cum, la un oraş de dimensiunile astea, nu se poate întrerupe doar în zone mai restrânse, cred că ştiu de ce au luat apa.

Ca să compenseze pentru fapul că, în ultimele 2 luni, de cel puţin trei ori a curs apă fierbinte pe linia de apă rece.

8 thoughts on “Cum e cu apa caldă în Timişoara

  1. Colterm are datorii de 80 de milioane de lei la OMV si vor sa dea apa calda la ratie [sursa: Agenda :D]. Asta ar fi una dintre probleme. A doua ar fi ca, la fel ca in fiecare an, se executa revizii la retea (presupun ca asta e cauza principala a intreruperii), care ar fi trebuit sa fie anuntate cu cel putin o saptamana inainte.

    Cine si-a pus centrala sta si zambeste sinistru gandindu-se la ce se va intampla cu Coltermu'[me included]…asta pana nu se intampla ceva cu gazul, lemnele, curentul sau apa rece :D

    Chestia cu apa fierbinte pe coloana de apa rece nu mi-am dat seama niciodata cum se poate intampla, desi am cateva teorii cu privire la chestia asta (valabile pentru blocuri).

  2. Rly? Io n-am simtit (dar simt acum acut lipsa apei calde). Senzatii tari, romanesti, nu?

  3. @Ovi in cazul asta… In fiecare an in perioada asta se opreste apa calda cam 2-3 zile, intai jumatate de oras, pe urma cealalta jumatate.
    N-are nici o legatura cu datoriile de la Colterm, dar pica al naibii de bine :)

  4. da? si eu care credeam ca e din cauza mea :) … da-i ba dracu’. eu cum ajung doar noaptea acasa nici nu am avut pe cine sa intreb. nici macar o hartiuta in geamul ala murdar cu afisierul.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.