Aproape. Atât de aproape.

Gata, s-a terminat şi concursul MTV, deci nu v-a mai ruga nimeni să-l votaţi pe DJ Boroş de-aici înainte. A pierdut, însă noi ştim cât de mişei au fost MTV şi ProFM – după ce Boroş a urcat vertiginos pe locul 1 şi părea că nimeni nu îl mai dă jos de acolo, Voltaj a început să primească zeci, sute, mii de voturi deodată, devansându-l într-o singură zi, însă apoi rămânând la doar câteva voturi deasupra, aşa, persiflant, cât să dea speranţe tinerilor internauţi.

Iniţial, nu ne aşteptam nici măcar la atât. Ideea era să-l votăm pe Boroş şi să-l urcăm pe locul 5, ca să-i dăm puţină vizibilitate, iar apoi să ne râdem de comentacii derutaţi care nu pricepeau de ce o melodie ca Dozatorul îi bate la funduleţ pe Inna, Mafia sau pe Sing Sing BB. Lucrurile, însă, au luat altă întorsătură, iar planul a devenit altul: să îl ajutăm pe Boroş să câştige. Dar n-a fost să fie, pentru că a câştigat Voltaj. Cu xxxxx voturi, deci n-am ce comenta, trololo.

Cu alte cuvinte, s-au ştiut rezultatele exit-poll-urilor cu o zi înainte. C-aşa-i în tenis. Vorba lui Ponta, sistemul lor de fraudare a funcţionat mai bine decât al nostru.

Acum urmează să auzim, timp de câteva luni, melodia lui Voltaj în powerplay la MTV şi ProFM (mă rog, s-o audă cine are urechi să asculte), Voltaj are să se umfle în pene că-s cei mai hit din ultimii 15 ani, iar DJ Boroş va rămâne acelaşi clujean simplu, umil şi simpatic. Da’ numa’ zic: dacă eraţi băieţi deştepţi, lăsaţi melodia lui Boroş să câştige, o declaraţi hitul ultimilor 15 ani, puneaţi un băiat bun să-i facă un remix 2010, îl luaţi pe Boroş sub aripa MediaPro şi-l vindeaţi pe bani grei încă 2-3 ani. Ca noutate aleasă de populaţie, fraierilor, că Voltaj n-o să fie tineri mereu, să trăiască aşa cum ştiu ei.

În fine. Mulţumiri pentru sprijin şi felicitări bloggerilor care s-au implicat în toată treaba asta cu DJ Boroş, în ordine cât pot eu de cronologică: Vasile care a început totul şi care a fost inima, trupul şi sufletul mişcării pro-Boroş (Proroş, dacă vreţi), fără de care toate acestea n-ar fi fost posibile. Apoi mie, evident, care aproape concomitent cu Vasile am fost al doilea cel mai mare susţinător (cronologic, că în suflet am fost primul!), lăuda-m-aş şi n-am cui. Apoi lui Eftimie, Rezistenţa Urbană, colectivul Daily Cotcodac (care tot Eftimie a fost de vină şi acolo, da’ bine a făcut), Denisuca, Moromete, Skylovers, Andrii Popa, Romanika.eu, Furtdecurent, Dumnezero, Webcomics.ro, Arhi şi Dan. Am făcut tot posibilul să nu ratez niciun link, însă e şi asta o posibilitate.

Acestora se adaugă sutele de oameni care ne-au susţinut pe Twitter, sutele de oameni care au dat mai departe pe Facebook toată tărăşenia asta, plus – poate cel mai important – o anume comunitate anonimă de internauţi care e posibil sau nu să existe, sănătate dragilor, aţi fost elementul cheie al succesurilor lui Boroş!

Chiar dacă am reuşit să-l aducem pe Boroş doar pe locul 2, am învins. Am dovedit încă o dată că “bloagării” nu sunt doar o frecţie la un picior de lemn, că internauţii se pot alia pentru o cauză, oricât de nobilă sau amuzantă ar fi sau nu ea. Şi, mai mult decât toate, am dovedit că DJ Boroş e încă iubit!

Dj Boros – Cainii

18 thoughts on “Aproape. Atât de aproape.

 1. Eu zic asa: se vede de la o posta manareala. Dovada? Distanta pana la locrile 3, 4 si 5 de peste 10x nr de voturi. De aici mai tragem inca o concluzie: desi a fost mediatizat en-gros (MTV, PROtv, PROfm si mai enumerati voi cateva pe unde ati vazut/auzit reclama), voturile nu au venit decat prin manareala (pentru locul 1) si implicare a blogosferei (pentru locul 2). De la locul 3 in jos voturile sunt pe bune. Aia le sunt ascultatorii/telespectatorii/audienta. Mai mult decat jenant!

 2. Cea mai mare frauda electorala din istorie! Trebuie sa contestam rezultatele, sa se faca o ancheta!
  Democratia este in pericol…
  DJ BOROS PRESEDINTE!!!

 3. Oare DJ Boros cum se simte?
  In locul lui mi-as pune streangul de gat daca as mai avea macar un gram de mandrie in coloana.
  Ca e penibil sitie si el, dar nu tre sa treziti tot netul prezentaindu-i lipsa de oO.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.