Acum câţiva ani

Pe vremea mea, cea mai bună scuză pentru a chema o gagică la tine acasă în scopuri umede era “hai să vedem un film”. Şi mergea. Ştiţi de ce? Din cauza vitezei la net. Când te întreba gagica, odată ajunsă la tine, “na, unde-i filmu’?”, puteai să-i răspunzi lejer că “acum se ia, hai să bem un vin”, pentru că era adevărat. Se tot lua. Se lua în timp ce vă savuraţi vinul, se lua şi în timp ce îl vărsai pe pat şi pe bluza ei, se lua şi în timp ce i-o dădeai jos “ca s-o spălăm repede, că pătează”, se lua în timp ce ea se mai lăsa încă 5 minute convinsă să rămână fără chiloţi, se lua şi după, când tu fumai ţigara şi ea îşi făcea procese de conştiinţă.

Astăzi, însă, gândesc că e mai greu pentru băieţii tineri. Un film “se ia” într-un minut. Aşa că ori ştii sigur că fata vrea, ori cauţi HD-ul de cei mai mulţi “giga”, să ai măcar vreo 20 de minute răgaz s-o convingi. Că dacă într-un minut ai şi convins-o, dar ai şi terminat treaba, aveţi amândoi o problemă.

6 thoughts on “Acum câţiva ani

  1. Chiar ca acum adormim inainte de final…n-am mai vazut un film intreg de nustiu cand, si nu din alte “motive” :)))

  2. Acum poate nici nu mai este nevoie sa le convingi, doar le spui ca esti singur si nu te deranjeaza nimeni, le spui ca ai dejaprezervative si fata gata e uda

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.