Protest, grevă, studenţi timişoreni

Joi, 2 aprilie, la orele 11:30, studenţii timişoreni vor ieşi în stradă să protesteze pentru chestii. În cazul în care nu e prea devreme pentru voi, vă invit să luaţi parte la acţiune.

afis-3-greva

7 thoughts on “Protest, grevă, studenţi timişoreni

 1. Ce dreq, toate punctele is numerotate cu 1. Si mai vor gratuitati. Bah, OSUT, la citit carti, nu la intins mana. Din banii mei de impozite.
  Si normal ca asteapta sa le dea statu’ de lucru, ca vai, dasteptii da iei se injosesc lucrind la supermarket.

 2. Alina, nu cred ca sunt atatia studenti care au impresia ca se injosesc daca lucreaza la supermarket si care asteapta sa le dea statul de lucru. Avem si noi pariile (hehe) noatre ce-i drept, destul de multe, dar avem printre noi si studenti care traiesc in camine infecte, invata si constata ca nu le ajunge bursa nici macar 2 saptamani. Studentii aia au nevoie de reducere la transport. Si de burse mai mari si taxe mai mici. Asa ca incearca si tu sa ne intelegi.

 3. Alina, ai facut vreo facultate ? Daca da, ai stat la camin ca o sardina cu 100 ron pe saptamana de la ai tai ca marea majoritate a studentilor … acei studenti care sunt viitorul romaniei si care iti vor da tie bani la pensie ?!

  FACULTATEA e o bataie de joc in zilele astea si pe langa nepotism, coruptie si un sistem educational infect vor sa ne bage in saracie si mai rau … ca asa le este mai usor sa ne indobitoceasca in continuare … Iesim in strada pentru a ne pastra putinul si grija zilei de maine … si poate pentru a mai capata o raza de speranta viitorul Romaniei …

  Studenti din toata tara, Rock on brothers & Viva la revolution !

 4. bloo si Andrei G, da, am stat la cele mai jegoase camine din Magurele, Sectorul Agricol Ilfov, unde trebuia sa ma lupt cu 15 caini vagabonzi hamesiti ca sa patrund in camin, de unde trebuia sa iau 15 km un autobuz jegos cu gaini si lemne ca sa ajung in Bucuresti, unde m-au atacat goange nenumarate care se urcau noaptea pe tine in pat si te muscau de cur, unde aveam o turma de sobolani in baie si una de soareci in sifonier si roiuri de tintari care transmiteau meningita (ca era epidemie in Bucuresti in perioada aia).

  Enough about me, let’s talk about ME. Maica-mea e profa la Poli, o profa care isi da silinta, isi comanda carti de pe Amazon din banii ei ca sa stea “abreast” cu ultimele dezvaluiri din domeniul ei, isi pune cursurile in format electronic la dispozitia studentilor pe net, administreaza grupuri Yahoo pt fiecare curs si se enerveaza ingrozitor ca dupa ce se straduie atata, n-are cu cine ca lumea isi baga picioarele. Evident ca exista si oameni care se straduie, da’ aia sint putini, majoritatea covarsitoare e alcatuita din cocalari si pitipoance care nici macar sa copieze de la altii nu sint in stare.
  La dracu, ca am uitat ce voiam sa zic. Ah da, de cand eram io la faculta (eheeee, dragii mosului) se protesta futil pe aceeasi tema in fiecare an. Si dupa ce nu se obtinea nimic, lumea se plictisea si se reintorcea sa se joace la comp in camin si sa se uite la pron. Same ol’ shit ca imi dau lacrimile de plictiseala.

 5. Studentii trebuie sa inteleaga ce inseamna sistemul de invatamant si care este rolul lui intrun stat inainte de astfel de proteste. Altfel dati dovada de amatorism.

 6. Deci, in concluzie, ne dam batuti …
  Ce ne trebuie noiua invatamant, reduceri RATT si CFR sau burse (pentru aia putini care se straduie) …

  Tanti Androneasca a mai fost data jos acum 4 ani tot prin greva si acum dupa schimbvare de regim a ajuns in aceeasi pozitie, de data asta hotarata sa ne f-ta de tot.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.