În vecini

Ieri am fost la o întâlnire a bloggerilor, de data asta nu timişoreni, ci arădeni. Nu singur, ci alături de patru timişoreni (Cosmin, Dan, Mihai şi Marius). Cu liniuţă*:

 • A fost altfel decât întâlnirile din Timişoara. Mai mulţi oameni serioşi, mai multe lapopturi, mai multă bloggereală şi interneală.
 • O chestie pe care n-am înţeles-o: de ce nu există interneţi wireless într-un local în care se ţine o întâlnire a bloggerilor? :)
 • La baie am avut o experienţă ce mi-a adus aminte de Viena. Povestesc într-un alt articol.
 • L-am cunoscut pe Dani, în sfârşit. E un om mişto tare.
 • A trebuit să ajung la o întâlnire de bloggeri arădeni ca să mă întâlnesc iar cu Nuzzu :))
 • Cosmin (despre al cărui proiect am mai povestit) a lansat noua versiune a site-ului YouClubVideo.com. Arată mult, mult mai bine, se mişcă mult, mult mai repede. Şi în plus, deşi cele mai multe dintre cele aproape 50.000 de clipuri de pe site sunt cu muzică de club, am găsit şi Papillon pe acolo :D
 • Gabi e un om cu un proiect cel puţin interesant: WWMP, adică “When Web Meets Paper” e un ONG care îşi propune să creeze o legătură palpabilă între online şi offline, să pună în legătură iubitori ai aceloraşi treburi şi să îi facă să pună mâna şi să facă ceva în legătură cu acele treburi (ex: film amator, azi, de la orele 19, în KF, Arad). Proiectul e, momentan, unul local, eu aştept să se extindă şi înspre Timişoara.
 • Nu am apucat să conversez cu multă lume, aşa că nu am apucat să-i cunosc pe fiecare în parte. Nu e panică, mai sunt zile şi în afara sacului. Până una-alta, am furat de la Dani lista participanţilor:

  Bebelusha, Seba, Dan, Ovi, Dani, Tomckat, Adrian din Arad, Nuzzu, Dragos, Maddy, Raul, Harina, Marius, Mihai, Gonzo, DanielD.

 • Le-am zis bancul. N-au fost amuzaţi. Dragii mei arădeni, doresc să înţelegeţi că a fost o glumă inofensivă, făcută cu drag. Dacă aţi fi fost blonde v-aş fi spus bancul ăla cu blonda în sensul giratoriu, hehe.

Poze la Dan şi Dani. La mai mare, la mai multe.

*rotundă, hehe.

8 thoughts on “În vecini

 1. Buna asta cu bancul. Gandeste-te ca Teo de la Deko a spus in fata a aproximativ 350 de aradeni ca treaba asta cu “Crisana” la meteo e o inventie menita sa aduca Aradul pe harta meteo Romaniei :)) N-or fost amuzati aradenii..

 2. Mă gândesc tot mai tare cu TU eşti tipul din bancul ăla cu tipul (ioai, ce exprimare) ăla care renunţă să zică bancul ăla la blondele ALEA, că n-are chef să-l explice (să-l explice pe bancul ĂLA) de 3 ori!

 3. Bravo lor.
  Ma gandesc , ca i-ai invitat si la intalnirile nostre. Nu de alta dar avem mai multe blonde… :P
  Fain proiectul asta…
  RIM
  Ps: salutari baietiilor de la youclube video! Ati rezolvat cu mailul?

 4. Mai, eu nu cred ca s-a suparat cineva, numai ca bancul acela …de fapt nu e banc. E o realitate. Eu unul sunt constient de superioritatea Timisoarei. Cei care se supara pur si simplu nu vor sa accepte acest lucru. In alta ordine de idei, a fost cea mai tare intalnire de bloggeri la care am fost pana acum :) Sper sa ajung si la Timisoara. Eu nu stiu bancuri… in schimb o sa aduc gripa porcina :))) (vezi, asta era o gluma tipic aradeana)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.