Zburaţi?

Am zburat legat de picioare, 80 de metri în cădere liberă. Am zburat ca vântul şi ca gândul, la volan. Am zburat sub influenţă. Am zburat de fericire. Zbor odată cu fiecare prim sărut. Cu avionul, însă, ca toţi oamenii, n-am zburat niciodată.

Sunt curios, însă. Am auzit că cel mai nasol/mişto (părerile sunt împărţite) ar fi la decolare şi la aterizare. Am mai auzit şi că e destul de nasol când treci printr-un gol de aer. Momentan, însă, nu pot şti adevărul adevărat. Sunt curios dacă am rău de avion. Deşi mă îndoiesc că aş avea. Sunt curios cum arată norii sub mine, cum arată un apus văzut de la mii de metri înălţime, cum arată un ocean la răsărit sub mine.

Mai povestiţi-mi.

Concursul vola.ro e pe ultima sută de metri. Detalii, dacă nu le-aţi prins, aici. Se dau bilete de avion moca. Mai sunt două zile.

2 thoughts on “Zburaţi?

  1. Avionul e un kkt de autobuz cu aripi in care ai sanse mari sa nu intalnesti babe care transporta branza (puturoasa).
    Aproape tot drumul e nasol. Doar la decolare aveam senzatii gen “uiiiiiiii” si “iuhuu”. Nu ai geamuri mari ~x(, deci nu vezi nici un kkt cum trebuie. Ca sa nu mai zic ca daca ai “sansa” sa stai langa un copil cretin care urla tot timpul avionuuu avionuuuu… mai bine cu bicicleta.

    In schimb e destul de nice sa te uiti dupa nori. A.. si se vede pamantul oarecum curbat ^_^.

    Parca n-ai zis nimic de zburat cu avionul cand esti beat. Ma mir cum ar fi.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.