Vi s-a întâmplat vreodată…

…să citiţi un articol pe un site, blog, să simţiţi că vreţi să spuneţi ceva, că aveţi ceva de adăugat sau de reproşat, să scrieţi în pagina respectivă un comentariu pertinent, la subiect, să ajungeţi la sau aproape de sfârşit, să-l recitiţi şi să aveţi imediat o reacţie gen “aaaa, bag pula” şi să închideţi pagina fără să postaţi comentariul?

20 thoughts on “Vi s-a întâmplat vreodată…

    1. Oh, da, şi mie… Partea oarecum bună când e vorba de articol pe blog, însă, e că rămâne în drafts şi mai are o şansă să vadă lumina zilei.

  1. se mai intampla… cateodata imi dau seama cat de putin probabil este sa citeasca cineva ce am scris, ba mai rau, ca nu voi sti daca mi’a raspuns cineva/uit de pagina si zic “fuck it”

  2. da bag pula ca imi dau seama ca stam pe internet si suntem penibili ca ne exprimam si noi parerea despre nu stiu ce cacat de ceas sau nu stiu ce cacat de eveniment ca si cum i-ar pasa cuiva. Bag pula, nici de comentariul asta nu o sa ii pese nimanui, mai bine ma duc sa fac ceva in viata reala.

  3. [hipnobroaste :)) vaaai ca mi-am amintit de ele]
    Da, si mie mi se intampla cam tot la jumatate din comenturile pe care as vrea sa le las. Dar cel mai urat e cand se ia curentul si eram fix la sfarsitul comentariului genial, pe care chiar l-as fi postat… s-a intamplat de prea multe ori sa nu tin minte.
    Oricum, eu comentez destul de rar si asa.

  4. Eu tot asa, cu “bag pula”, da apas totusi “da-ti”, ca sa vada si altii ce pot abera eu. Consider ca lumea nu poate continua sa se invarta fara commentul meu, oricat de cretin si analfabet ar fi el :D

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.