Unii părinţi ar trebui împuşcaţi

Scriu postul ăsta pentru că acum 10 minute era să omor doi copii. Treceau, împreună cu tatăl lor, strada prin mijlocul drumului, prin loc nepermis, pe la o piaţă aglomerată, şi de oameni şi de maşini. La 15 metri în stânga lor aveau trecere de pietoni. Dobitocul de tată, însă, a luat copiii, un băieţel de vreo 6 ani şi o fetiţă de vreo 4, de mânuţă şi a traversat pe unde i-a tăiat capul, să ajungă mai repede la maşina parcată pe interzis. S-au oprit la mijloc, între benzi, să aştepte să treacă maşinile. Fetiţa n-a mai avut răbdare şi a fugit spre maşină, fix prin faţa mea. Băiatul a vrut să facă acelaşi lucru, dar a fost tras de tată, în momentul în care a auzit scrâşnetul roţilor mele. Toată lumea e în regulă.

Părinţi! Dacă traversaţi împreună cu ai voştri copii prin mijlocul străzii, fără niciun Dumnezeu, sunteţi nişte criminali. Dacă un şofer vă va lovi plodul care traversează aiurea, vina e a voastră. Copilul învaţă cele mai importante aspecte ale vieţii de la voi, nu de la vecini sau de la profesori. Dacă voi le arătaţi că e în regulă să traverseze ampulea, ei vor reţine. Şi când îi veţi trimite la piaţă să cumpere o pâine şi un ulei, tot ampulea vor traversa. Când vor sări, inconştienţi, în faţa unei maşini, va fi vina voastră. Când veţi arunca o mână de pământ peste un sicriu de doar un metru lungime, într-o groapă mică, sângele celui dinăuntru va fi pe mâinile voastre.

Nu vă mai învăţaţi copiii să traverseze prin locuri nepermise. Dacă o faceţi, e ca şi cum i-aţi arunca în faţa maşinii cu mâna voastră. Problema e că ei n-au nicio vină, iar şoferul care îi va lovi va trebui să trăiască cu doi copii pe conştiinţă.

4 thoughts on “Unii părinţi ar trebui împuşcaţi

  1. Da frate, sau cand trec aiurea pe o strada foarte aglomerata, si baga carutu’ cu copil la inaintare, daca e sa dai direct in el. Oameni care n-ar trebui sa fie lasati sa se reproduca…

  2. Da Sarb ai dreptate! Din pacate parintii din ziua de azi nu sunt constienti de faptul ca a creste un copil este o responsabilitate extraordinar de mare.

  3. Cata dreptate ai!!! Nu au nici un strop de neuron in cap! si cand ii claxonezi sa ii avertizezi tot tu esti cel injurat ca ii deranjezi..pacat de sufletele alea nevinovate..

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.