Sziget, ziua -1

Am ajuns, cu chiu cu vai, pe la ora 13 (ora Ungariei) in Budapesta, dupa un ocol de 20 km facuti intr-o ora din pricina de accident, inainte de Szeged. A mai durat o ora jumate pana am intrat in cadrul festivalului, din mai multe motive (Rob avea bilet stricat, i-a trebuit altul, a fost inghesuiala, s-a stat mult la controlul bagajelor).

Eu am prins un moment bun, am prins cortul de interneti (anul trecut aveau Ubuntu, anul asta vad ca au Windows 7) liber, ca doar e ziua -1. A cantat ceva formatie maghiara de ska, a fost beton. Maine – concert de jazz de 10 ore. Pe doua scene.

Nu va obisnuiti prost, de maine ma indoiesc ca o sa va mai tin la curent, caci o sa fie cortul plin si o sa fie si concerte.

In fine, chestii serioase: bre astia care vin la Sziget miercuri: nu prea am telefon, cel putin nu acum. Poate am sa-mi iau un SIM unguresc, da’ nu promit nimic. Pana una alta, ramane batut in cuie: miercuri, 12 august, la ora 15 a Ungariei, voi fi cu Rob la HVG. Va vom astepta la nesfarsit, pana la 16:20, ca la jumate incepe Nouvelle Vague.

Nu am diacritice aici. Si am baut incetisor toata ziua. Va pup.

5 thoughts on “Sziget, ziua -1

 1. Teleporta-m-as! Macar asa pt cateva ore in fiecare seara, cu ochelarii pe ochi si pixul in mana fix in timp ce subliniez despre mortalitatea extrem de mare in socul septic. Ca la alcoolism n-am ajuns inca…
  Bea si pt mine, pisi, orice, poate ma imbat asa prin simpatie/telepatie.

 2. When I’m with you baby, I go out of my head and I just can’t get enough, I just can’t get enough

  Cand canta asta sa te gandesti la mine. Neaparat. Daca nu te gandesti inseamna ca esti Blanel :)

 3. deci, da, ne existam la sziget!
  pt cei ce urmeaza sa se vine acilea .. ne vedem la hvg cu multe dragoste si fericire, gen.
  pt cei ce nu vin acilea .. HA FRAERILOR!

  pusi

 4. p.s. anca si tudor, muama ce fraeri esteti ca natz venit .. am varsat deja doi stropi de urinabere in cinstea voastra.
  speram ca la anu sa ajungeti si voi acilea, gen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.