Sunt un ameţit

Am fost acum jumătate de oră să depun nişte bani pe un card. Intru eu frumos în cel mai apropiat BRD pe care l-am găsit, aştept să se elibereze un ghişeu, îi dau domnişoarei buletinul şi numărul de card ce trebuia alimentat şi aştept să-şi lucreze magia. “Nu e bun numărul”. Verific, mai dictez o dată, la fel. După câteva secunde în care mă scarpin în cap, în nas şi realizez că, şezând, nu am cum să mă scarpin în fund, mă uit bine în jur, mă gândesc la discuţia telefonică avută mai devreme cu deţinătorul cardului, îmi recuperez buletinul, îmi cer scuze şi ies.

După care intru în BCR-ul de lângă şi rezolv.

4 thoughts on “Sunt un ameţit

  1. Fratioare, sa-ti dau eu un numar de cont. Garantez ca ti-l accepta, de oriunde vrei sa-l alimentezi, chiar de mai multe ori pe zi. Daca stau sa ma gandesc mai bine, e chiar recomandat sa-l alimentezi de cateva ori pe zi. Notezi?

  2. Eu n-am reusit niciodata sa confund bancile. Din mai multe motive: la BCR se simte sictiru’ inca de la usa, la BRD se simte imbulzeala dinauntru inca din statie, iar la ING nu prea merg ca am Home Bank :D (si in plus, in momentul de fata, ING e si la 2000km distanta de mine, deci, vreau nu vreau, tot Home Bank trebuie sa folosesc)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.