Sport extrem se cheamă…

…când, într-o singură zi, îţi petreci mai bine de 12 ore, pe parcursul a 750km, pe o motocicletă, pe locul din spate, echipat doar cu strictul necesar (cască, genunchiere, armură d-aia – fără costum termoizolant şi căcat). După primele 6 ore aveam probleme cu mişcatul braţelor şi cu închisul pumnului (de la ţinut strâns de mânerul de curvă*), statul în picioare şi statul jos. Ceea ce e o problemă.

suzuki

*mânerul de curvă

Următoarele mai bine de 6 ore de riding bitch s-au întâmplat la întors, dinspre Cluj spre Timişoara. Noaptea. Am crezut că mor de frig, efectiv. Pe drumul dintre Deva şi Lipova, pe la 5 azi dimineaţă, tot ce mai puteam face a fost să mă gândesc. Oare mi-au îngheţat picioarele? Cine pizda mă-sii m-a pus să-mi iau tenişii ăştia? Dar cine pizda mă-sii ne-a pus să ne întoarcem noaptea? Ia să vedem, pot să-mi mai mişc degetele de la picioare? M, destul de greu. Dar piciorul pot să-l mişc? Aha, pot, dar acum simt că mi s-a mişcat genunchiera. Cred că am strâns-o prea tare, că mă cam deranjează. Oare îmi poate tăia circulaţia în picior? După cât timp după ce nu mai ai sânge într-un organ începe să putrezească? S-a băşit Horaţiu? Chiar, dacă s-ar fi băşit, oare aş fi simţit sau e viteza prea mare? Oare va trebui să-mi amputeze degetele? Cum voi mai cânta la chitară dacă ar fi ăsta cazul? Oare o să mă mai pot masturba când ajung acasă? Să beau o gură de ţuică la următoarea oprire? Eu dacă mor, tu cui rămâi? Cum ar fi să facem accident şi să rămân paralizat? Ce aş mai putea face cu viaţa mea? Oare m-aş sinucide? Cum ar fi să am 24 de ani şi să nu mai pot fute? Sau măcar să mă mângâi singur? Oare cei paralizaţi de la brâu în jos cum percep excitarea sexuală? Aerul ăla cald pe care îl simt când frânează Hora e de la eşapament sau de la vreo băşină?

Când am coborât la ora 7 de pe motor, era să pic pe jos. Nu mă mai ajutau picioarele, erau ca macaroanele. Tremuram tot, vorbeam ciudat. Îmi doream doar să dorm sub o plapumă. Şi am dormit sub o plapumă.

La momentul în care scriu aceste rânduri, am o febră musculară ca alea pe care le faci de la sex când ai 17 ani. Mă dor tălpile, gambele, pulpele, spatele, umerii, braţele, mâinile, degetele. Doare când scriu la tastatură. Doare când ridic un pahar cu apă, nici nu ştiu cum o să manevrez diseară halbele.

Per ansamblu, a fost bine? Relativ. În afară de frigul ăla groaznic, restul părţilor grele au fost acceptabile. Îmi pare rău? Nu. Aş repeta experienţa? Oricând**.

**dar nu în următoarea săptămână.

(post inspirat de Anda)

8 thoughts on “Sport extrem se cheamă…

  1. Tot incerc sa-mi imaginez cum e aia un mîner de curva. Adica vad tot felul de pitzipoance si tîrfe tinindu-se de el… Misto idee, un miner numai pentru ele. Dar cum se tin ceilalti oameni, ma intreb… :D

  2. “Călătoria” asta îmi aminteşte de faza din Dumb and Dumber când s-au dus ei în Aspen… Când s-a lipit pişatul între ei. lol…

  3. Inteleg ca nu tu conduceai, din moment ce te tineai de manerele de curva. Daca vrei intradevar sa te bucuri cu adevarat, pune-te si condu tu motocicleta. Nu mai sta in spate. Placerea e cu totul alta.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.