Şi într-o notă mai veselă

Mi-am recuperat minunea de telefon, Sony Ericsson-ul meu G900. A stat o săptămână în service, timp care am înţeles că e suspect de scurt. Schimbările vizibile sunt faţada, care e schimbată (deci nu mai am ecran zgâriat) şi softul, care e nou (are în plus limba română şi o aplicaţie de cumpărat ringtonuri, jocuri şi wallpapere – mersi, nu). Merge brici, touchscreen-ul e calibrat perfect, să vedem acum şi cât mă ţine.

15 thoughts on “Şi într-o notă mai veselă

 1. daca nu stiai, termenul maxim de reparatii a produselor este de 15 zile consecutive, deci na, is cam cu streangu la gat
  oricum, o saptamana e super ok:D

 2. Sal.Poti sa imi spui de unde ti-ai cumparat domeniul?Ti-as fi recunoscator.Poti sa raspunzi pe site sau sa-mi dai un mail.Multumesc.

 3. cat de tine?pana il scapi pe jos in timp ce alergi dupa ceva tramvai, firobuz etc..etc..:) sau te tine pana vin cele de la zapp :)

 4. Demiurgule, nu vrei tu mai bine să intri pe site-ul lor şi să vezi acolo? Hai, fii băiat finuţ.

  @adizzy: aparent merge brici, şi indiferent cat de frumos ar fi zapp-ul acela, eu voi rămâne cu sufletul la al meu :X

 5. Las-o dracului de aplicaţie de CUMPĂRAT chestii. Noi fiind români, nu ne plac chestiile cumpărate. Deşi probabil dvs. ştiţi 1000 de saituri cu logo/ringtones/wallpaper pentru telefoane o să vă zic unul care are o colecţie impresionantă de aşa ceva (dacă îl ştiţi deja, sorry de spam, dacă nu îl ştiţi vă aştept cu berea :)). Îi zice ZEDGE.NET. Când vă faceţi cont că cere tipul telefonului şi vă dă doar chestiile optimizate pentru telefonul dvs. of horse totul MOCA.Good luck.

 6. Dudă, vad ca esti incantat de G900. Eu am avut un W810i de la baietii astia, l-am tinut cam 2 ani si cand l-am vandut o bucata mica din mine a murit. Vad ca preturile se invart pe la ~200 euro, tu cat ai dat pe el? (abonament/liber/trestii)

 7. multumesc si eu moroi da firar d900i al meu ca nu exista teme si jocuri si stuff pt el :( telefon rau..arata pretty da la prima ocazie divortez de el..asa imi trebuie daca am renuntat la nokia si am trecut la samsung..nici macar * si ” nu gasesc sa pun cand scriu mesaje..e trist

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.